LOL, čak mi se sad na kratko zakačio na slovensku mrežu MOBITEL usred novog zagreba?!?! Šta još sve neću vidjet.![]()
U Splitu došao signal
LOL, čak mi se sad na kratko zakačio na slovensku mrežu MOBITEL usred novog zagreba?!?! Šta još sve neću vidjet.![]()
dokazi???Izvorno postao ojpi
![]()
Seriously?
Bilo je stvarno kratko, ali pisalo mi je na ekranu MOBITEL, ni sam ne vjerujem da sam vidio na ekranu.Izvorno postao Compov
![]()
ok neka ostane misterijaIzvorno postao ojpi
![]()
Seriously?
Dobio signal... zvao sam službu vele da imaju ozbiljnih tehničkih poteškoća...Ljudi uživajte....
Seriously?
Evo ga opet, jedna crtica signala, nažalost, nemam fotić tu da poslikam. Super, u novom zg-u sam u mobitelovom roamingu...Izvorno postao Compov
LOL, čak sam si uspio nazvat na fiksni sa tog signala, tj. dobio sam povratni poziv ko da sam u roamingu.
šta da ti velim nego LOL... slovenija je 2 sa 2 pa ne mogu oni smanjiti jačinu signala... repetitori su rađeni po standardu za veće krajeve...Izvorno postao ojpi
, eto signal dolazi u hrvatsku... čak do zagreba
![]()
Seriously?
Trogir 12 Points
Sve radi i radilo
dobro, činjenica jest da problem postoji, a isto tako on se otklanja. ne vrijedi sad pisati o svakoj crtici signala gore dolje.prije koji mjesec je isti problem nastao i u t-mobile mreži, a i u VIPu. pisali smo o tome. jednostavno, događa se.Izvorno postao ojpi
Pa pišem o signalu slovenske mreže u novom zagrebu. Na stranu sad pad tele2 mreže, zanimljivo je da mi je mob uhvatio signal od mobitela (i sad sam još uvijek na njemu, LOL) pa sam ovu zanimljivost podijelio s forumom.Izvorno postao Inovator
Evo, došao je tele2 signal i sve štima.
Evo nešto "zabavno", nakon ovog ispada još uvijek mi lijepo prikazuje "No service".
Zadnji uredio jay : 30-06-2006 u 07:45
Potvrdjujem da se i meni to dogodilo, Novi ZG takodjer.Izvorno postao ojpi
????Izvorno postao Compov
uvijek radi i to tele2 signal koji je pun!![]()
Odlično onda...Izvorno postao Mean Machine
evo i u sisku sad ima... vjerujem svuda... rješili su problem...
Seriously?
Cekaj malo kada je bio taj pad signala? Ja uopce nisam primjetio.... Danas sam ujutro razgovarao .. Jucer par pta .. prekjcer.... Kada je to bilo?
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
sinoć...........Izvorno postao blozer
Seriously?
Da je tako dugo trajao ispad na Vip-u ili T-Mobile-u zvonila bi zvona.
Doduše Tele 2 je po tehnologiji na nivou walkie-talkie pa ne treba čuditi.![]()
Čudno mi je da nije TELE2 objasnio ispade signala tako da kažu da uključuju nove bazne stanice. To im nije strano, a uvijek mogu reći da su ih uključivali negdje gdje nema nikoga od nas da provijerimo!!!!!
ajde pojasni malo ovo opsežnije, ne znam što je pjesnik s ovim htio reći.Izvorno postao teac-tascam
Ja imam vip-me i simpu!Kako to da ja uvijek imam mreže?![]()
![]()
![]()
Tako sto su to vec dobro razvijeni sustavi i bilo bi zaista skandalozno da nemas. I Cronet je 2000. imao bezbroj padova, a dogadjalo se i VIP-u.
Mislim da nije htio reći ništa pametno!Izvorno postao zerobravo
![]()
Da...uglavnom, gle reputacijuIzvorno postao mateob
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks