bome da riknuo je... meni na mobu piše "nema pristupa" ... LOL ja u sisku...
Evo, tu pišite o trenutnom problemu nepostojanja tele2 signala da ne radimo OT po drugim temama. Ja trenutno u zg, nema signala... Tj. tu i tam se pojavi vip s gornjih čehaali se ne može zvati. Kak je u drugim gradovima?
bome da riknuo je... meni na mobu piše "nema pristupa" ... LOL ja u sisku...
Seriously?
Ja totalno bez signala, prvo su riknuli samo pozivi, pa SMS-ovi, pa je na kraju riknuo i signal. Ovo je najveci crash mreze dosad.
Meni i preko Vip rominga daje da je mreža u kvaru.
možda su probali stavit gprs i ta sranjapa je sve krepalo... ko zna...
sve u svemu teletovci mi smo odvojeni od mobilnog svijeta... (trenutno) njihova se zarada smrznula...
ojpi nebi ja ni skužio da nema mreže... kad sam vidio tvoj post zaputio sam se prema mobitelu![]()
Zadnji uredio Compov : 28-06-2006 u 23:55
Seriously?
U Opatiji isto problemi. Nije mi poruku poslao oko 10 i pol, a zatim sam sa pozivima stalno imao problema. Radi, pa prekine, pa nema mreže, pa radi itd. Inače sam stalno na Vip-ovom signalu
evo da se i ja javim...... houston, we have a problem!
također zagreb-utrine, no, vrućom linijom dojavljeno mi je da je i zadar i požega također odvojeno od svijeta.
Za ovo bi se stvarno trebali ispricati ili barem dati malo free razgovora jer ona dva dosadasnja pada nisu bila velika kao ovaj. Tada je bilo signala i radili su SMS-ovi, a ako si uporan mogao si i nazvati. Sad ne radi bas nista.
Sigurno će se ispričat jer je ovo ogroman ispad, a da će dati nešt free sumnjam. Još uvijek ni s od signala.Izvorno postao JBT
možda off ali investitor u što? u nerad?
Tele2 dobio priznanje "Investitor godine u Hrvatskoj"
2006-06-27
Beč, 26. lipnja 2006. - Na OECD Investment Compact Ministarskoj konferenciji u Beču Tele2 je dobio priznanje "Investitor godine u Hrvatskoj". Ulaganje Tele2 u Hrvatskoj iznosilo je 35 milijuna EUR u 2006. godini, a ukupna planirana kapitalna ulaganja iznose oko 200 milijuna Eura.
Seriously?
pozega isto, nista od signala
iPhone 5s 16 GB
To su ulaganja u mrezu, dakle Tele2 je tvrtka koja je najvise ulozila love u 2006. No, novac ne kupuje sveIzvorno postao Compov
![]()
znam da su u mrežu ali ipak..... a i kad pogledaš naravno da je najjači investitor u 06 kad se tek gradi...Izvorno postao JBT
možda da neko još gradi mrežu paralelno sa tele2 onda bi mogli usporediti ko je najveći investitor...
idem u off...
nego mreže još bez... pitam se do kad... i zanima me kako će se opravdati...
Zadnji uredio Compov : 29-06-2006 u 00:22
Seriously?
Pula isto...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
a kao i uvijek neće niš posebno reći, ovdje je do sad 2 puta pala mreža, prvi put na jedan dan i neznam što je bilo, a drugi put ih je vip isključio...Izvorno postao Compov
I u Splitu nema signala
Kutina NO SIGNAl- sam bog da sam išao gledat post već sam mislio da mi mob nije nešto u redu, no probah Vip karticu i sve radi - znači Tele2 je u "vječnim lovištima"![]()
![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
ništa novo... tamo nema gotovo nikad jel?Izvorno postao web
Seriously?
Evo ja se u Novom ZG spojio na VIP, ona spomenuta bazna stanica, i uspio sam poslat SMS i uspostavit poziv.
Možda ih je vip isključio, kolko sam informiran zadnji put su ih izbacili jer nisu platili nešto njima :/s
Nije VIP jer nema niti u ZG signala.
Evo u Kutini upravo došao signal , uspio sam uputiti poziv prema 098 mreži![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
Zagreb i dalje nula bodova. A budu valjda, mozda su otisli ranije na spavanje, pa nitko ne kuzi da je mreza down.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
da imaju radno vrijemeIzvorno postao xianfu
ono od-do
![]()
Seriously?
Ili su svi na Teletu pa nitko ne moze do Matsa da mu kazu da je mreza palaIzvorno postao Compov
![]()
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Bookmarks