Je, bude ikonica sata nekakvog. Zasto?Izvorno postao OkkO22
Kada se navije alarm zar se na ekranu nebi trebo vidjeti satić(budilica)???
Je, bude ikonica sata nekakvog. Zasto?Izvorno postao OkkO22
Pa navijem alarm ali nema ničega na screen, mada alarm zvoni kada treba!!?![]()
mislim da ni na toj seriji motorola nisu maknuli taj mali nedostatak
Ni meni na L7 ne pise nigdje na pocetnom ekranu da je alarm postavljen. Osim u popisu alarma gdje mi ikonica oznacava da li je pojedini alarm upaljen ili nije.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Izvorno postao xianfu
eto cini se da nije to odklonjenjo..![]()
Znači nikakvog zanaka na ekranu, nego samo u alarmima pored onoga koji je aktiviran!!!Malo tupavo???
Izvorno postao OkkO22
da... nista mi tu ne mozemo napravit...![]()
ja bi rekao da je doticna ikonica izbrisana iz flexa. ili mozda iz flasha-DRM, no to je manje vjerovatno...
,,,cek i niti jedan moto expert to ne bi mogao staviti da bude na ekranu kada je alaram aktiviran!????
Izvorno postao bubyx
ako dosad nije, onda ne, valda...
Pogledaj na motomoddersIzvorno postao bubyx
ja mislim da bi brandani firmware to riješio ali me nemoj uzet za riječ... A zašto te ta ikonica tako brine??Izvorno postao bubyx
Ma ne mene nego ženu - lagano me pili!!!![]()
ja sebi stavim na desni home key tu budilicu, i kad ju pritisnem vidim koji mi je alarm ukljucen, koji iskljucen, eto najkraci put dotle da pogledas sveIzvorno postao OkkO22
![]()
![]()
Pa kako nemate tu ikonicu...na vodafone fleksu sam ju imao i imam ju sada na yuet-ovom MP. Kada aktiviras alarm pojavi se satic ispred, a dok nije aktiviran nema nista. Mozda nemislimo na isto![]()
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
Da al na osnovnom ekranu (znači nisi ušo ni u kakav izbornik) je nema!Izvorno postao zrino
To je i mene patilo al čovjek se privikne!
Sve u svemu mislim da motorola ima neke stvari totalno promašene. Prije sam koristio siemens-e i naviko se na njih a sad kod motorole kod koje sam očekivo da ima bar sve što i oni osta blago razočaran!
Kurbaos je u pravu!!!
Bookmarks