čekaj mogu dobit 800 kn u ovakvom stanju u kakvom je sad?
čekaj mogu dobit 800 kn u ovakvom stanju u kakvom je sad?
Ne mozes dobit 800kn za takvu kakva je jer sda se ispravne tako krecu! Dam ti N-Gage za nju ispravna i super očuvana!
N-gage prodana! Kupujem 6600
Ponude na PM......
Posjetite najbolji blog u vk: bigblog.tportal.hr/bivsi-3d
pa glavno pitanje je i bilo koliko mogu dobit za nju u ovakvom stanju ako netko hoce opce kupovat to?
e fakat sam vise lud s ovim?
ak dobijes 500 , dobro je.
prije 2 tjedna sam kupovao preko plavog za frenda , i 6600 sa 256mb karticom , usb kabelom , slusalicama i u stanju ko nov , sam dobio za 650kn .
U takvom stanju u kakvom je sad, mogo bi dobiti malo para...
Ja bi na tvom mjestu stavio novi soft gore, kupio novu karticu i imaš mob koji možeš koristiti... Mislim da kad bi ga popravio, da ti ga se nebi isplatilo popravljati...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
danas sam se bio mjenjao za takav mob!
dao n-gage....i ajd..reko super..malo je napuknuta plastika i to baš srednja...ali ajde nije problem!
ali kad sam čuo kakav je jadan slabašan zvuk na njoj...reko ajd....mogu i to nekak prebrodit ali kad sam uzeo i nazvao frenda!!!!!!
pobjesnio sam! kažu mi da treba biti tiši nego je n-gage ali brate to je stvaaarnoo stvrano pretiho! a još mi se čini ili je zaštopana ona maska di je slušalica ili je ta slušalica oštečenja..jer kao da krči! ma mislio sma ga pogodit u glavu!!!!![]()
mama ti sestra!
Polako, nemoj žuriti sa zaključcima.Izvorno postao FaberOSK
Imao si N-Gage i sad si kupio 6600, jel? Normalno da se moraš priviknuti na nju. Ako nešto stvarno ne bude štimalo, znaš što raditi.
Ako ti treba bilo kakva pomoć, pucaj.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
vjrojatno zvucnik.. to ti kosta oko 50kn. tak da ne ocajavaj.Izvorno postao FaberOSK
Hm Faberu de meni nadji 6600 ja dam N-gage i ako treba nest malo love, za 6600! Evo mjenjamo se ja i ti!Izvorno postao FaberOSK
![]()
N-gage prodana! Kupujem 6600
Ponude na PM......
Posjetite najbolji blog u vk: bigblog.tportal.hr/bivsi-3d
Bookmarks