= Citat = Izvorno postao Pharcyde
Ne mozemo mi izuzeti nista sto nije prisutno....

Pretpostavka ili dvije - koja je razlika. Valjas gluposti svojim "argumentiranim" odgovorima koji nemaju veze s mozgom... Kakav MMS, kakav GPRS?

Uostalom zanima me zar samo turisti ne koriste te dvije usluge, jer po tvojim "argumentima" proizlazi da je to nesto bez cega prosjecan Hrvat ne moze funkcionirati...

Gdje si bio proslog proljeca, fora kao di si bio '91? Zasto tad nisi bio baja i "argumentirano odgovarao" i basnoslovio o Tele2 GPRS-u i MMS-u? Par mjeseci, par dana, par godina... tad smo brijali evo sutra ce, pa slijedeci tjedan ce, pa slijedeci mjesec ce... sad nakon skoro godinu dana evo tebe "cujemo se za par mjeseci" ma LOL.

Naravno da ce oni to uvesti prije Tomato sat vremena za 1 lipu, ali u sadasnjem trenutku (pazi sad, odmah) su mi obe izjave jednako kretenske.
Jasno sam naznačio da MMS i GPRS nisu argument, ali roaming jest, i to vrlo bitan (ili možda misliš da nije). Ne prišivaj mi tvrdnje koje nisam izjavo, jer to što prišivaš su tvoji zaključci. Iz mojih tvrdnji to ne proizlazi, a si ti graknuo na mene što sam se usudio pretpostaviti da će Tele2 uvesti MMS i GPRS. Za tvoju informaciju, ne treba mi niti jedno od toga. To s par mjeseci sam naveo figurativno, ako ti to možda nije jasno.

Općenito uzevši, osjećam neki nepotreban animozitet s tvoje strane, prišivaš, napadaš, no fućka mi se.

Nadam se da je ovaj odgovor bio manje "kretenski", "nebulozan", "glup", i da sam se s "razine" Kaspijskog jezera popeo barem na onu Papuka...he he