A to si ti misliš... ženski dio grupe ima nešto moje![]()
@whiteboy ja imam nesta tvoje sta nitko na grupi nema
![]()
![]()
![]()
A to si ti misliš... ženski dio grupe ima nešto moje![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
a jel bi htio da dobije i muski dio grupe??!
ma salim se
evo neki su se prepali da je siemensovaca sve manje, a gle, mi se proširili i na nokijin dio foruma![]()
maraschino - PTICICA
Ma to su meni ovi iz mobila uzeli 3650 tako da malo razbudim ovaj dio foruma ništa drugoda bar...
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Je,je;živa istina!Poslao: 3aTmr
evo neki su se prepali da je siemensovaca sve manje, a gle, mi se proširili i na nokijin dio foruma![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
@Viki vidjeh neki dan N3650 sa plavom maskom, jasno mi je zašto si ju kupil. Nije isključeno da i ja obogatim kolekciju.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ma sada je dosao nasljednik!
Stvarno N3650 funkcionalnošću odskače od ostalih mobitela. Nećeš pogriješiti ako ju uzmeš. Mobitel za mobitel freekovePoslao: Sljaka
@Viki vidjeh neki dan N3650 sa plavom maskom, jasno mi je zašto si ju kupil. Nije isključeno da i ja obogatim kolekciju.![]()
![]()
@coma
Da samo po tipkama....funkcije su iste, a na tipke se navikneš bez greške
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Cao, znas li molim te kako se mijenja ton alarma na 3650
Bookmarks