Ovo postaje sve zanimljivije - činilo mi se da bi se za mob trebali ovog kalibra trebalo platit' više...
Hm, hm...
Skoro novo, staro manje od mjesec dana. za 2500 kupljeno kod nas u mobisu sa garancijom i hrvatskim uputama. Tip nije skinuo ni zaštitu sa ekrana. Tip nije spoznao njegove prave mogućnosti i samo je slikao. Nije 3650 za bilo koga![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Ovo postaje sve zanimljivije - činilo mi se da bi se za mob trebali ovog kalibra trebalo platit' više...
Hm, hm...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
viki imam ja 3 programcica za 3650 zovu se Nokia_7650_Videorecorder,Psiloc_irRemoteFull,spyca m1_0. pa ak te zanima reci..
Ako si gladan pojedi nesto
viki ali svejedno kako si mogo prodati sl45icu!?!?!?!
p.s. posto si je prodo?
I kak si došo do tog tipa?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
i platio si ju previse!![]()
Forumaš godine :)
pa i nije bas, ako uzmes u obzir da ima garanciju kod ovlastenog zastupnika... a koliko je na crno nova bez gaancije... 2300kn ili tak nest...!?!?
Znam da sam ja trebao kupiti 3650 (dok jos nisam ni znao kako je t610 jeftin) za 2000 kuna
Dobar pokušaj izvlačenja, samo zaboravljaš da sam imal T300 kao DRUGI mobitel.Poslao: viki2win
Ma sl45i je zakoooon ali i nokia 3650 je zaaaakoon! Kad sam tražio zamjenu za sl45i proučio sam sve modele na tržištu ali ni jedan ga ne stiže osim 3650. Otprilike kao sl45i u boji...
P.S. 3650 nema nikakve veze sa mojim simpatijama prema siemensu. Kao što je šljaka jednom rekao (kad je uzeo SE-a) da vidim šta radi konkurencija.![]()
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
pokušava se iskupiti, ali nečemo mu oprostiti![]()
maraschino - PTICICA
NIKADA!!!!
Easy guys! Bar nisam web mijenjao! Ma sl45i je mrak mrak ali.... znate kako to ide. Prodao sam ga za 1000kn s tim da je proživio nesreću i staklo mu fanjski izguljeno, a kučište napuknuto. Tip se napalio na xxx java filmiće a šta ću mu ja. Nokiu sam uzeo preko burze. Inače već sam dogovorio sa jednim tipom iz zagreba da mi pošalje jednu za 2200 šverc komerc ali ništa i sad se više ne javlja pa sam odustao i kupio burzu i pogodak.
@nimda hvala stari već ih imam....
@coma OPROSTI MI!!! Bilo je jače od mene!!
biti ce ti oprosteno kada ponovo nabavis siemens, bilo kakav moze i c25!![]()
Imam ja u kući jedan c45 i c35!
trebas nesto novije
viki, viki u što si se uvalia, coma je čini se, stavrno u komi zbog tvog čina...![]()
maraschino - PTICICA
kazes mu da moze i c25, a kad ti kaze da ima c35 i c45, ti kazes da mora biti novije - tko tu koga ....Poslao: coma_zgb
trebas nesto novije
AHA! Istina!
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@boss
bas sam ij htio to reci al mislim da i nije bitno... Svi znamo sto coma zapravo zeli: da viki ima bilo kakvog siemensa
hehe, ajd dobro ja sam se zajebo! ma dobar je viki, on ce uvijek biti jedan od nasih!!!(naravno kada proda nokiju)
kad proda nokiju i kupi sl45i
![]()
Ova te izjava spasilaPoslao: viki2win
Imam ja u kući jedan c45 i c35!![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ajmo mi njega naci i otet mu 3650 i razbit je pred njegovim ocima!!!
p.s. spasit cemo mu mmc za sl45i koju ce morati kupiti da ga ne prebijemo
evo da ju ne razbijate ja cu je kupiti, jel moze tako??
![]()
Ne može! Nokie su za razbijanje!![]()
![]()
Bookmarks