vikiviki...tko bi to ocekivao od tebe![]()
Eto u moje vlasništvo stigla je jedna nova nokia 3650! Da da viki2win je kupio ne SE, ne samsung ili ne siemens već nokiu! Evo imama ga dva dana i mobitel je stvarno odličan skoro ko sl45ine stvarno je mrak. Ni jedan mob nije zadovoljavao moje potrebe nakon sl45i koliko 3650. Sx1 mi se stvarno ne čeka a i skup je...
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
vikiviki...tko bi to ocekivao od tebe![]()
Forumaš godine :)
isuse...izdajico...
salim se, ali zasto nisi uzeo onda 7650, puno je manji, a isti su osim mmc slota, pa pretpostavljam da zbog toga... sto ti nije malo prevelik mob?
i ja vise nisam Siemensovac 7210 sad je moja,
Ako si gladan pojedi nesto
Viki, moraš se sad ponovno slikat za avatar - sa novim mobitelom![]()
![]()
a kaj si sa sl45i reko si da ga neces prodavati
Ipak sam ga prodao. 3650 je velika ali nudi i velike mogućnosti. Čak i nije tako velik koliko sam mislio. 7650? pa 3650 sam uzeo baš zbog MMC-a. Preselio sam 32mb iz sl45i iako bi dobro došlo i više.
@ Vanja: idem odmah...stavio bi a i koju video snimku ali...
Sad još da ga natrpam softom i gdje će mi biti kraj!
Jedimo zanima me jedna stvar ako itko zna? Mogu li se nabaviti stereo slušalice za 3650?
jednostavno sam ostal bez riječi.....da je to napravil bilo tko drugi....
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
I ja isto! Očekivao sam SE T610!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
sljaka malo nas je ostalo, to me zabrinjavaPoslao: Sljaka
jednostavno sam ostal bez riječi.....da je to napravil bilo tko drugi....
ah, pa zar ti viki?? SIEMENS RULES![]()
maraschino - PTICICA
BUUHWUHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!:three: (zao smijeh)Poslao: coma_zgb
sljaka malo nas je ostalo, to me zabrinjava
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
jos malo pa cemo ostati bez siemensovaca!!!!
![]()
NIKADA!!!! mi koji smo ostali, ostajemo do kraja!!!!!!!!!!!
Budem li mijenjao SL45i, ništa ispod TREO 600 ne dolazi u obzir.
sl45i mozes mjenjati ali ga nemozes zamjeniti!!!
Fakat you're right.
sta je za tebe kraj, kad ti mobitel rikne?!!Poslao: coma_zgb
NIKADA!!!! mi koji smo ostali, ostajemo do kraja!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
ja umirem zajedno sa mojim sl45i, ako on rikne i ne uspijem ga popraviti ja se bacam pod vlak, auto,kamjon,traktor, motor, bicikl, skejt , romobil, role, autić na daljinsko............ ili bilo sta drugo, jer onda vise moj zivot nema smisla!!!!
ali fakat je tako, kad jednom spoznaš mogučnosti tog mobitela i uzmeš u obzir kad je on došao na tržište, onda vidiš da nema tako močnih mobitela kao što je SL45i
maraschino - PTICICA
Ma sl45i je zakoooon ali i nokia 3650 je zaaaakoon! Kad sam tražio zamjenu za sl45i proučio sam sve modele na tržištu ali ni jedan ga ne stiže osim 3650. Otprilike kao sl45i u boji...
P.S. 3650 nema nikakve veze sa mojim simpatijama prema siemensu. Kao što je šljaka jednom rekao (kad je uzeo SE-a) da vidim šta radi konkurencija.![]()
Zbilja kakav je utisak kad držiš mob u rukama i odvaljuje li džepove tj. kako ga nosiš...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Držanje je odlično i taman legne u ruku. Malo jebe nošenje ali da se nositi i u trapericama. Razmišljao sam da si uzmem torbicu za njega ali neću. Svejedno sad dolazi vrijeme jakni a tamo bar ima mjesta. Svi smo se previše razmazili i navikli na male mobitelčiće pa nam je sve veće od t68 npr pre veliko, a sjetite se samo kakvi su mobiteli bili pred dvije godine. Ja sam sa 3650 pre zadovoljan.
Sad sam se zamislio...
Koliko si iskeširao za dotični mob?
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Bookmarks