@DJ DeVelox, novi winamp ti podržava ipode, a za starije ima plugin...
@DJ DeVelox, novi winamp ti podržava ipode, a za starije ima plugin...
Ma najmanji problem je u iTunesu... Njega korisitm samo za prebacivanje i to ponekad jer sam popunio 4GB na iPodu. Problem je u samom iPodu što je iritantno prejednostavan i nefunkcionalan. Ako si ga kad koristio znaš o čemu pričam, a ako nisi, ili pak jesi, a ne smeta ti to, onda je to druga stvar. Evo daleko više mi se sviđa Walkman software u W900 ili soft kod onih običnih MP3-a. Za najobičnije korištenje iPod je skroz dovoljan, ali ako želiš custom EQ, playliste raditi na njemu, obrisati file direktno na iPodu... Misija postaje nemoguća...Izvorno postao gog
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Koristim ipoda i zadovoljan sam, ne treba mi ništa kompliciranije![]()
dosad su imali dobre akcije u ve-milu
1029kn za 1gb .
@DJ DeVelox,djelimo neka slična mišljenja no pitanje,zašto ne koristiš rockbox?! ako neznaš što je to pogledaj ovdje: http://www.rockbox.org/
inače ja na svom playeru (iriver h340) imam doal boot ,ili originalni fw ili rockbox na kojem sam pretežno...o mogučnostima tog fwa neču niti pisat jel se nebi mogo zaustavit no sigurn sam da je to riješenje na tvoj problem,a ujedno je on i rzlog zašto bi htio isprobat ipod,jasno bez ipodovog smeča, i itunsa na kompjuteru taj player bio bi mi onda po mjeri.![]()
Ne koristom rockbox jer nisam znao za njega do sada. :] Thnx na linku, obavezno ću pogledati to detaljnije, ali idući mjesec kada dođe novi paket na DSL-u da ne trošim sad ovo malo MB što mi je ostalo. Ako mi se dovoljno svidi možda i dođe u upotrebu. :]Izvorno postao sodom
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
možeš ga prilagodit po svom ukusu ,mislim da češ biti zadovoljan,...uz njega postoje i dodatni pluginovi (ako i sam znaš programirat možeš pisat što te volja pa objavit) tipa igrice (doom, koji btw fenomenalno radi,tetris,karte,zmija.....) koji se uglavnom mogu koristit za vrijeme slušanja muzike...and so on...
Bookmarks