Kako kaze naslov u petak i subotu u Ve-milu, jos nije objavljena cijena, ali sudeci po predhodnim akcijama moglo bi biti povoljno
Kako kaze naslov u petak i subotu u Ve-milu, jos nije objavljena cijena, ali sudeci po predhodnim akcijama moglo bi biti povoljno
Tko rano rani, zajebo je pjetla
bit ce nekih 1000kn, nize od toga nece ici sigurno
m3788e-c35i-zuti sagem-m55-mpx200-cx70-k700i-k800i-evo 3d
Da je 1000 kn, to je fenomenalno - cijene u oglasima se vrte oko 1400-1500 za Nano..![]()
Zavisi i koji nano. Ne može u oglasima biti 1GB 1400-1500kn kada je novi u Ve-milu 1.298,99kn.Izvorno postao ::wrangler::
Btw. ja imam iPod nano 4GB i kao MP3 player je čisto solidan, ali ništa više. Čak mislim da ni ne vrijedi novaca koje sam dao za njega jer je software užasan, kako njegov tako i iTunes na PC-u. To je neka Jobsova politika full jednostavnosti no time su ubili funkcionalnost totalno. 100x bolji software je imao čak onaj moj stari Creative, obični MP3. Ako vam nije baš stalo do iPoda ne žurite nego provjerite prvo ima li što drugo...Ipak, iPod ima odličnu kvalitetu zvuka i izrada je fenomenalna, tako da tko ne zahtjeva od softwarea ništa drugo osim play, pause, listanja kroz pjesme i sl., a traži vrhunski dizajn i kvalitetu zvuka i izrade slobodno neka uzme iPod na ovoj akciji.![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Zaboravio si napomenuti bateriju, koja je najgora valjda od svih mp3 playera kaj znam...na nano baterija izdrži jedva 6-7 sati, ak slušaš muziku na nekih 80% glasnoće...
Bom Chicka WahWah
Ja sam razmišljao da ga uzmem; fascinirao me onaj total review na arstechnica.com - http://arstechnica.com/reviews/hardware/nano.ars/3
Ako bude jako povoljan, možda si ga i uzmem, čisto fore radi iako nikad nisam bio fan mp3 playera.
Pitanje: postoji li za njega onaj i-drive ili kako se već zove - da pušta glazbu na jednoj frekvenciji koju hvata auto radio? Znam da postoji ua iPod Mini..
@DJ DeVelox, novi winamp ti podržava ipode, a za starije ima plugin...
Ma daj za 1500 dobije bijeli i to u shopu glanz novi.....+warantyIzvorno postao ::wrangler::
![]()
Zadnji uredio ..:|AnyCall|:.. : 28-06-2006 u 21:02
nano od 1gb vjerojatnoIzvorno postao ::wrangler::
nerealno bi bilo ocekivati snizenje vece od 300kn
m3788e-c35i-zuti sagem-m55-mpx200-cx70-k700i-k800i-evo 3d
Bookmarks