Imam N70, Vip mrežu i trebaju mi postavke za internet. probao sam više varijanti ali mi stalno javlja: Paketni prijenos podataka nije dostupan... Hvala
Imam N70, Vip mrežu i trebaju mi postavke za internet. probao sam više varijanti ali mi stalno javlja: Paketni prijenos podataka nije dostupan... Hvala
Mob u ruke 091-77-00 i reci im nek ti u poruci posalju postavke sejvaj ih i pici pare na internetu![]()
nije mi jasno cemu preporuka da zove ZSK ako je covjek na netu i vrlo vjrojatno ima osim mobilovom forumu pristup i na vipove ili nokijine stranice?
nek si posalje sam sa http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=913...=1&idmodel=271 i pogleda samo desno![]()
dobar grah daleko se čuje
Pa eto ja sam mu to preporucio jer mi je to prvo palo napamet...
Na VIP-u treba aktivirati SMS porukom!
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
nijedan od vas nije tocno odgovrija coviku pa zar ne vidite da na vipovoj stranici nema postavki za N70 a postavke sa 6630 i 6680 ne rade na N70!!!
nego prijatelju evo kako san je rijesija taj problem nazvo sluzbu za korisnike i oni su mi poslali na Mail pisane postavke i to prepises u mob i sve radi![]()
![]()
a ovo sa SMS-om napravi tek kad prepises postavke!Izvorno postao Billy_boy
Bookmarks