dečki dajte screenshot da i ostali vide o kojim se saverima riječ![]()
dečki dajte screenshot da i ostali vide o kojim se saverima riječ![]()
Nemoš vjerovat, ali ja neznam kak da napravim screenshot!? Ajde molim te objasni mi šta trebam napravit za taj screenshot?
Ono sto sam ja stavio je obican screensaver sa novijih nokia, znaci veliki sat, datum i dan u tjednu. Ma probaj, to nije bed downloadati ni sa 56k.Izvorno postao Nono01
@bpodnar
Ako imaš instaliran FExprorer, onda tipka EDIT (olovkica) + 0
@ SEGA
ma nije mi ga bed staviti, nego kod instalacije me pita da li želim zamjeniti 1.0 sa 1.0, to vjerovatno znači da zamjenim svoj originalni sa ovim novijim, ali mi se čini da ču ga jedino moči vratiti sa resetom phona... ili???
EDIT: Tek sad vidim da ga nije zamjenio imam i ovog starog![]()
[QUOTE=Nono01]@bpodnar
Ako imaš instaliran FExprorer, onda tipka EDIT (olovkica) + 0
Ali gdje to treba napraviti? U samom dir-u gdje je instaliran nemožeš ništa s tim, a ako stisneš da ga pokrene kaže nepoznat format datoteke?
Ali pazi, na koji način da "upalim" screensaver da ga mogu kasnije "uhvatiti"? To nije izvedivo jer kad se on sam aktivira, čim stisneš bilo koju tipku pali se glavni ekran! Nisi mi u korak objasnio kako ti to radiš. Jasno je meni da moram stisnuti onu kombinaciju tipaka, sve to radi ali nemogu uhvatiti screensaver jer se izgubi, nego mi snimi što je na ekranu trenutno žišku?
trebaš biti malo brz, znači pojavi se screensaver, ti na brzinu stisneš edit i 0 i to je to! i da, radi i ako je zaključana tipkovnica, tako sam i ja uhvatio
Bookmarks