Screen saver služi da bi sačuvao bateriju a ne da je još brže isprazni. ja mislim da ne troši ništa posebno.Izvorno postao Nono01
Evo sam probao sebe nazvati i poslat si poruku. Ne uključuje se tada, odn. stoji obavijest o propuštenom pozivu i poruci kao da se svjetlo tek izgasilo.
Samo s dobivenom posukom se uključuje sat s malom simpa ikonom kuvertice.
Sad provjeravam kako reagira kad je tipkovnica zaključana.
U svakom slučaju nešto predobro!![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Screen saver služi da bi sačuvao bateriju a ne da je još brže isprazni. ja mislim da ne troši ništa posebno.Izvorno postao Nono01
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
E sorry na off ali jesi li probao http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=231676&postcount=24Izvorno postao Eminem
za 6600 ,veliki SS koji pored osnovnoga velikoga sata prikazuje i ikone za poruke i propuštene pozive.
Nažalost sve bez pozadinskoga osvijetljenja.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Pa jesi vidio one Psilocove savere? Pocucla bar 30% brže bateriju.Izvorno postao rage99
OPA-tu je i ikonica ključa! Savršenstvo! Znači ne radi jedino kad imam i neodgovorem poziv i pristigli SMS.
EDIT-radi i s neodgovorenim pozivom i s pristiglom porukom!!!!!![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio Moby : 28-06-2006 u 00:13
U Mobisu!
Ot: Vi ste svi pijani, lol![]()
ja koristim handy clock koji onda da kao opciju svoj screensaver sa velikim brojkama vremena i cijeli kalendar.. takodjer prikazuje ikone za bluetooth, sms, poziv, zakljucanu tipkovnicu, kada je slijedeci alarm... nesto predobro i jako oku ugodno slozeno..
pozdrav
Hvala Rage99... I ja sam instalirao taj screensaver... Sviđa mi se, jer su ful velike brojke...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
društvo, jest malo starija tema, ali jeste primjetili da li ovaj screensaver malo više troši bateriju, ili je nezamjetno?! Pitam zato jer je moby spomenuo da od Psilotica cucla žešče!
Ja koristim ovaj screensaver
http://peterlow.home.sapo.pt/3250ScreenSaverCR.zip od 3250, mislim da je to najbolji kompromis izmedju velicine trake i potrosnje baterije.
Nono, cucla, ali ne kao Psilocovi. Recimo da vijek baterije smanji za cca 5%.Izvorno postao Nono01
Zanemarivo, a i već sam se navikao na ovo. Idem samo probati ovaj s 3250, ako je to onaj koji mislim da je, stavljam ga.![]()
U Mobisu!
To ti je onaj sto imaju nove nokije.Izvorno postao Mobyy
Super stvar!
To sam u biti postavio u prvome postu. SEGA, ovaj tvoj nije baš lokaliziran za hrvatski pa mi piše da je danas Eet (nema "Č").
Ali sve ostalo je perfektno!![]()
U Mobisu!
Izvorno postao Mobyy
Samo cetvrtak je takav, ostali dani ce biti ispravni. Ne vjerujem da ce to nekome smetati.
@Nono: ja nisam primjetio neku veliku razliku u potrošnji baterije... Skoro pa nikakvu...
Evo sad sam stavio ovaj SS što je kolega SEGA uploadao...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Evo vam pa probajte ovaj SS. Ima stvarno velike brojke i znakove. Jedino što nema pozadinsko osvjetljenje
http://rapidshare.de/files/26489908/...e-1.0.sis.html
dečki dajte screenshot da i ostali vide o kojim se saverima riječ![]()
Nemoš vjerovat, ali ja neznam kak da napravim screenshot!? Ajde molim te objasni mi šta trebam napravit za taj screenshot?
Ono sto sam ja stavio je obican screensaver sa novijih nokia, znaci veliki sat, datum i dan u tjednu. Ma probaj, to nije bed downloadati ni sa 56k.Izvorno postao Nono01
@bpodnar
Ako imaš instaliran FExprorer, onda tipka EDIT (olovkica) + 0
@ SEGA
ma nije mi ga bed staviti, nego kod instalacije me pita da li želim zamjeniti 1.0 sa 1.0, to vjerovatno znači da zamjenim svoj originalni sa ovim novijim, ali mi se čini da ču ga jedino moči vratiti sa resetom phona... ili???
EDIT: Tek sad vidim da ga nije zamjenio imam i ovog starog![]()
[QUOTE=Nono01]@bpodnar
Ako imaš instaliran FExprorer, onda tipka EDIT (olovkica) + 0
Ali gdje to treba napraviti? U samom dir-u gdje je instaliran nemožeš ništa s tim, a ako stisneš da ga pokrene kaže nepoznat format datoteke?
Ali pazi, na koji način da "upalim" screensaver da ga mogu kasnije "uhvatiti"? To nije izvedivo jer kad se on sam aktivira, čim stisneš bilo koju tipku pali se glavni ekran! Nisi mi u korak objasnio kako ti to radiš. Jasno je meni da moram stisnuti onu kombinaciju tipaka, sve to radi ali nemogu uhvatiti screensaver jer se izgubi, nego mi snimi što je na ekranu trenutno žišku?
trebaš biti malo brz, znači pojavi se screensaver, ti na brzinu stisneš edit i 0 i to je to! i da, radi i ako je zaključana tipkovnica, tako sam i ja uhvatio
Moj je telefon izgleda prebrz, ja to nemogu uhvatit nikako.
Jel vama ovaj 3250ScreenSaverCR prikazuje da je stigla poruka/poziv?
Bookmarks