Pričam o Nokijama do ove nove serije N, odn. N80, N91, a primjetio sam da ima i N90 ako je se ostavi rasklopljenu.
Dakle, ona traka koja se pojavi, bar za mene je polukorisna. U većini slučajeva oči treba jako dobro napregnuti da bi se vidio datum i sat, a ona sitna ikona poruke ili propuštenog poziva (još ako je ekran malo zmazan) može se vidjeti tek kad mob okreneš prema svjetlu.
Sad, pitanje, znam da postoji Psilocov Ssaver (ali jede dosta baterije), je li moguće nekom intervencijom u softu dobiti ovu novu traku kakvu ima npr. N80?
Po mom sudu traka je jako dobra na novim Symbianima.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Zadnji uredio rage99 : 27-06-2006 u 22:50
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Jesi primjetio da rapidno troši ionako slabu bateriju?
Inače, ovo jako dobro izgleda. Ima li normalno vrijeme ili AM, PM?
U Mobisu!
Kako namjestiš tako prikazuje.Izvorno postao Mobyy
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Nemam ga instaliranoga kao ikonu. Znači ide direkt u memoriju mobitela?
Kako pristupiti postavkama?
Ili su postavke jednake onima default ugrađenima, tj. postavkama upravljam kao da su došle s mobom?
U Mobisu!
Nisam siguran di ga instalira ali ne zauzima puno pa nije bedIzvorno postao Mobyy
idi u teme-edit i odaberi
Nema mi niš ne ekranu. Opet mi se pojavljuje ona standardna traka.
Nemam ga u temama.
U Mobisu!
Za prvi put odaberi neki drugi screnns. stisni ok i vratise opet i odaberi taj screensaver (meni se zove Va5:the Summo...) probaj instalirat još jedanput mora radit.
Oprosti mi, molim te, ne znam gdje mi je glava večeras.
Gdje se ono izabire screensaver? Ja sam čačkao po Postavkama, ali mi ne nudi Tip screensavera. Možda na 6680 nema te opcije. Znam da je 6630 imala to (mogao se izabrati sat ili tekst).
U Mobisu!
Evo ovako
tools-themes-options-edit-ss i odabereš
btw da nisi ti nešto popio![]()
skrinac ti je u temema..Izvorno postao Mobyy
Bravo, majstore!Izvorno postao rage99
![]()
Našao sam postavke, ali mi nudi samo Vrijeme i Tekst. Treća opcija ne postoji.
Ma kakvi! Ima instalirano, ali i dalje imam samo traku...![]()
U Mobisu!
isto i kod mene.Izvorno postao Mobyy
U biti, nemam ga u popisu aplikacija na mobu uopće. Gdje bi se mogao kriti?
Znači, ne mogu ga ni deinstalirati. A LOL...
U Mobisu!
vidis ja imam pise Va5 skin..install je na karticu i zauzima 28kb...Izvorno postao Mobyy
jesi procatao ono kod instalacije...nece ti raditi ako nemas neki (sto on kaze program koji radi sa tim skinom) pise instal XXX this first... then use this ..etc..
dakle fali nesto.. sad cu prepisat sto tocno kaze..
Izvorno postao rage99
znaci rekom instalacija tece:
instalrati V3 skin?
DA
This is the skin for Va5 The summonWork (version 5.0). You sholuld make sure that you insstall that first..
bla bla..
znaci ovdje je problem..
Evo sjetio sam se morate instalirat ovo
tnx khideg
sad je to vec bolje. tnxIzvorno postao rage99
samo da kazem da je to beta 1 a sad cu skiniti beta 2..
Bravo obojici. Sad ga imam kao opciju u temama.
PS-ovo je beta, znači traje koliko-mjesec dana?
U Mobisu!
ne... to je freewer ,besplatno.. beta znaci da je u razvojonoj fazi...Izvorno postao Mobyy
...svaka čast dečki...evo stavio na 6600 - radi s našim formatom vremena...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
a jel to stvarno dosta cucla bateriju?
ja mislim da nebi smjelo!!!
...vidit ćemo...Izvorno postao Nono01
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks