Zna li netko dali će se u ovoj vrućoj tarifi moć aktivirat MMS kada dođe i ako dođe.
Zna li netko dali će se u ovoj vrućoj tarifi moć aktivirat MMS kada dođe i ako dođe.
Nemoj se zamarati sa tim kad se to neće tako skoro dogoditi... A i ne vidim zašto se ne bi moglo aktivirati... Kad Tele2 ponudi MMS i GPRS, moći će ih koristiti svi korisnici...Izvorno postao Denis
Koliko sam shvatio u Vipovom pomidoru neće biti moguće pa nebi želio da se tako nešto desi i na Teletu.Izvorno postao frish-KI
Nemaš što ne željeti kad Tele2 gradi svoju mrežu i kad ju izgradi dovoljno da samostalno pokriva većinu teritorija države, tada će vjerojatno uvesti te usluge...Izvorno postao Denis
Evo, ovo je već druga akcija za "Blabla"-baše u par mjeseci, a mi na prepaidu čekamo... Vjerovatno igraju na kartu da smo im mi ionako sigurna zarada, odnosno barem oni koji su se obvezali na 18 mjeseci, pa se ne misle bakčati sa nama i davati nam nekakve povoljnosti, već će radije prikupljati prepaid korisnike...![]()
Mislim da pogodnosti za pretplatnike nece biti prije nego isteknu prvi ugovori, onda ce nesto smislit. Ovako smisljaju za prepaid jer im onu mogu otic kad hoce.
Pa, upravo to i velim. Šugavo...A da postavim upit preko maila, vjerovatno bih dobio odgovor tipa: "Prednost vam je što ne morate razmišljati o tome imate li dovoljno luna na računu"... Pih! Jaka prednost...
Da, bas tako, ma opcenito ja sam pretplatnik mobilnih mreza jos od 2002. i nikad nisam osjetio velike pogodnosti u odnosu na prepaid. Cak su na VIP-u bile jeftinije poruke na prepaidu u jednoj od tarifa. Jedino sto sam se toliko navikao na pretplatu da bonove vise nikad ne bih uzeo.
Bookmarks