ne, ne gine ti. al isplatit će ti se svakako ako puno razgovaraš i sms-aš, a pretpostavljam da da. žrtvuj tu kutiju marlbora......Izvorno postao ttperic
Pa jer je u tele2 start paketima uračunato 100kn. Ne mogu sad izdavati posebne start pakete za tu tarifu. A 20kn daješ jednokratno i tarifu imaš zauvijek, nije to ko na vipu da daš 30kn i onda imaš manje cijene par mjeseci.Izvorno postao ttperic
ne, ne gine ti. al isplatit će ti se svakako ako puno razgovaraš i sms-aš, a pretpostavljam da da. žrtvuj tu kutiju marlbora......Izvorno postao ttperic
Samo me nešto zanima,ako je netko bio u prilici slušati na radiju tu konferenciju za novinare danas.Dali je bilo spominjanja GPRS-a i ostalih stvari? Ili su samo predstavili nove tarifne modele?
Trebali su stavit i neku sliku sa onih SM reklama kad se dere: RUF MICH AN!!!
![]()
![]()
Zadnji uredio sms freak : 27-06-2006 u 20:14 Razlog: dodane slike :D
nisam slušao na radiju, al piše samo predstavljane novih tarifnih usluga, uz uskoro proširenje na dobrobit korisnika i ostalih usluga. to bi moglo bit to.Izvorno postao sms freak
Ja bih volio da prvo uvedu GPRS i MMS usluge prvo za pretplatnike, pa da tako zafrkaju "pripejdaše"Anyway oko onih 20 kuna za aktivaciju, to mi je full glupo što ne mogu napraviti normalnu tarifu, jer prema tome to zapravo nije tarifa...al dobro, nećemo ići u semantiku
Inače, me dazn't smoke, ali su mi to tri fante koje su vrlo korisne u ovo doba godine. Al mi je bar palo na pamet na što ću potrošiti svoje vip.club bodove
Pa vi recite da VIP ne pomaže povećanju korisnika Tele2
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Imam neki feeling da što mi više ovdje navijamo i očajavamo za GPRSom i MMSom oni više prolongiraju uvođenje tih usluga. A da ne govorimo o tome da su dobili koncesiju za UMTS, a uvođenje toga: šljiva!!! Hm, kad pogledam kakav UMTS imaju UK, IT, Danska itd. dođe mi da zajecam nad našom žalošću. Ovo što sad nude i ostali koncesionari (VIP i TM) nije pravi UMTS. Čak su i slovenci na www.mobitel.si ošto počeli.
Tako da ćemo se načekati za neke nove Tele2 usluge.
Ti stvarno misliš da je njima u interesu toliko odugovlačiti sa razvojem vlastite infrastrukture, pa time i uvođenjem ostalih usluga koje bi im donosile dodatnu zaradu? Baš oni sad čitaju ovaj i slične forume i misle si: "Evo. Sad su se napalili na ovu novu tarifu, pa neće kukati neko vrijeme za MMS-om i GPRS-om"...
Ovo je stvarno interesanto i zanimljivo. Bio sam na Tele2 ali je bilo problema kod onog, za mene najvažnijeg, SMS-a, npr. kada sam posalo sms koji prelazi 160 znakova dakle dva i više spojena smsa dogodilo se da kasni i po nekoliko sati i nije bila moguča komunikacija sa austrijiskim T-mobilom, i to me odbilo od teleta, a kako sam stavio negdje karticu sam je i izgubio.
Ne znam kakva je situacija sada i ako bi netko mogao reći jel je po tim pitanjima (dakle za područje Rijeke) sve ok imam jako dobhar razlog za prelazak na tele.
N vipu imam send tarifu i plačam preko tjedna 40 lipa sms i 31 preko vikenda pozivi unutar mreže su negdje 1,10 (ili nešto malo više) a izvan mreže su kriminalne cijene, a ovi nude 29 lipa sms i 99 lipa poziv!
Stvarno bi mogao preći na tele jer mi se i sviđa njihova politika niskih cijena ali opet mi je žao broja (doduše nje nešto posebno, ali svi ga znaju).
Što mi vi savjetuete ? Što mislite hoće li taj MMS i GPRS napokon krenuti?
a čuj, o ovom pitanju svi već nagađamo od "ranog proljeća"...... al ni danas još ništa, ostala su samo nagađanja...... to izgleda nitko ne zna..... evo i ova tarifa je iskočila brzo. kako friš kaže, njima nije u interesu odugovlačit i zamarat svoje korisnike, no trenutno još rade na postavljanju vlastite infrastrukture, a dodatne usluge sigurno idu nakon toga.Izvorno postao supercom
LMAO...smješne li reklame. Podsjeća me na Iskonovu xxlADSL![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Onda aktiviraš tu tarifu od kune prema svim mrežama,a kupiš nokiju 1110 s mukte brojem,dobiješ japanke,mukte tele2 broj 20 kn mjesečna naknada,0,59 kn prema tele2 mreži,i sa starim brojem pričaš prema svim mrežama,a s novim prema tele 2,tad ne bi puno žalio tarifu 39,ne čini se loše.
Apsolutno se ne čini loše, samo onda moraš furat 2 moba.Izvorno postao web
I problem je naći tu nokiu 1110 jer je rasprodana dok si reko keks, a pitanje je dal će uopće dobit novu pošiljku.
Pa valda ima motorole još za 195 kn,a nosiš jedan u jednom đepu,a drugi u drugom
Zna li netko dali će se u ovoj vrućoj tarifi moć aktivirat MMS kada dođe i ako dođe.
Krivo !!! Pogledaj Zakon o telekomunikacijskim uslugama (ili tako nekako, ne znam kako se točno zove) gdje izričito stoji da naknadu za korištenje radijske frekvencije plaćaju isključivo postpaid korisnici !Izvorno postao RAUL
Nije ovo za mene ...
Nemoj se zamarati sa tim kad se to neće tako skoro dogoditi... A i ne vidim zašto se ne bi moglo aktivirati... Kad Tele2 ponudi MMS i GPRS, moći će ih koristiti svi korisnici...Izvorno postao Denis
A spržena jajca??!!Izvorno postao web
![]()
Stvarno mi se sviđa kako Tele 2 reagira na poteze konkurencije - jednostavno želi bit najpovoljniji na tržištu.
Sjećate se kako T-mobile i Vip nikad nisu baš direktno (izravno) odgovarali ponudom na punudu - očito su imali jako zajedničke interese, stvoriti oligopol i oderati korisnike!
Sad se ploča malo okrenila.
Ne spada u ovu temu, ali čini mi se da Vip želi s ovim paradajzom stvorit privid da je na tržište došao novi operater koji je bolji od Tele2.
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
VIP-u to nece uspjeti, a poznato je da su se oni jos davne 2000. dogovorili da ce trziste podijeliti 50:50, zato nikad nismo niti imali pravu bitku cijenama. Sjecam se da su svi zeljno iscekivali koliko ce kostat pozivi na Simpi, nakon sto se pojavio VIP.me. Pozivi su bili svega 2-3 lipe jeftiniji. Jedino su SMS-ovi bili znatno jefitniji, ali kasnije se i to, u dlaku izjednacilo.
Da to je bio čisti duopol, iste cijene,nove akcije u isto vrijeme, samo da bi nam izvukli i zadnju lipu! Sreća sto je došao TELE2 i krenuo ovako kako je krenuo. Jedino zbog toga ispašta što mu T-mobile i VIP ne dozvoljavaju postavljanje svojih baznih stanica na ista mjesta gdje oni imaju svoje!Izvorno postao JBT
Da, trebalo se davno dogovorit da sba 3 operatera imaju bazne stanice na istim mjestima, mnoge bi stvari lakse isle.
Koliko sam shvatio u Vipovom pomidoru neće biti moguće pa nebi želio da se tako nešto desi i na Teletu.Izvorno postao frish-KI
Nemaš što ne željeti kad Tele2 gradi svoju mrežu i kad ju izgradi dovoljno da samostalno pokriva većinu teritorija države, tada će vjerojatno uvesti te usluge...Izvorno postao Denis
Evo, ovo je već druga akcija za "Blabla"-baše u par mjeseci, a mi na prepaidu čekamo... Vjerovatno igraju na kartu da smo im mi ionako sigurna zarada, odnosno barem oni koji su se obvezali na 18 mjeseci, pa se ne misle bakčati sa nama i davati nam nekakve povoljnosti, već će radije prikupljati prepaid korisnike...![]()
Mislim da pogodnosti za pretplatnike nece biti prije nego isteknu prvi ugovori, onda ce nesto smislit. Ovako smisljaju za prepaid jer im onu mogu otic kad hoce.
Pa, upravo to i velim. Šugavo...A da postavim upit preko maila, vjerovatno bih dobio odgovor tipa: "Prednost vam je što ne morate razmišljati o tome imate li dovoljno luna na računu"... Pih! Jaka prednost...
Bookmarks