Za radijsku frkvenciju trebas uhvatiti gospodina Sandera jer u njegov budjet ide taj novacI prepejd korisnici placaju radisku frekvenciju, samo je ona uracunata u cijenu usluge
![]()
Za radijsku frkvenciju trebas uhvatiti gospodina Sandera jer u njegov budjet ide taj novacI prepejd korisnici placaju radisku frekvenciju, samo je ona uracunata u cijenu usluge
![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Da, ali kod Teleta nema razlike u cijeni kod pretplatnika i prepaida(tarifa 39) da bi se vidjelo gdje je razlika za tih 12.5 kn, dok se to kod VIP i T-mobilea vidi.Izvorno postao RAUL
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Ne vidi se zbog profita i politike kuce.Inace oni isto kao i drugi uplacuju to drzavi.
E sad jedina prednost koju ima tomato je...
sve ostalo ide na plus teletu i brza reakcija svaka častda možeš za 0,99kn/min zvati cijelu Federaciju, neke brojeve u Brčkom i mobilne mreže Eronet (063) i GSMBiH (061), a jedino što te košta više je kad zoveš Republiku Srpsku i Mobilnu Srpske (065).![]()
ovo se zove brza reakcija . izgleda da nema izazova koji oni nece potuci svojom politikom .
Ma svaka im čast na ovoj tarifi. Ja u roku od par dana prelazim na ovu tarifu
E sad me zanima, ovo se može kupiti i kao odvojen paket tj. ne moraš biti Tele 2 korisnik da bi to imao?
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ovo ja zovem rezanje cijena.
Još ako uz ovo pal i onih 50 kn dodatnih kad uplatiš bon od 100 kn onda su ove cijene ludilo.
Ne vjerujem...jer piše da se dobije 100 kuna...al dobro...to je još otvoreno za tumačenje![]()
e ovo se sad vec zove konkurencija, ali na ustrb korisnika. Sad se vec zestoko kuha. tomato svakako treba gledat pozitivnije jer da nije bilo njega nebi bilo ni teletove nove tarife uskoro.
dobar grah daleko se čuje
ma da...gluposti..Izvorno postao RAUL
pa zasto onda i nama koji smo na pretplati ne uracunaju u cijenu usluge...???
znaci da bi svak tko je na prepaidu da ima posebno radijsku frekveciju polacao sve 10 posto manje...
Tehnicki je neizvedivo na prepejdu naplatiti posebno radijsku frekvenciju, bas zbog nacina placanja.
Samo, ako je uračunata u cijenu usluge prepaida, zašto je cijena poziva i poruka jednaka kao i na postpaidu? Nema nikakve logike... Evo, to me najviše smeta i živcira kod Tele2... Sve si mislim pojavit se na onom chatu 30. 6. i postaviti to pitanje... Znam da ama baš ništa time dobiti neću, ali...Izvorno postao RAUL
Zato je to politika kuce.Oni su uracunali to u cijenu.Mozda tako malo gube, ali ocito da im je cilj imati vise bla, bla korisnika, sto niti meni nije logicno jer od pretplatnika imaju vise koristi, ali i vise posla.( Troskovi slanja, obrade racuna i sl. )
Pa sto nije to politika svih nasih mreza? Ja sam na VIP pretplati placao skuplje SMS nego prepauid korisnici sa Send tarifom, a razlila u cijeni poziva bila je par lipa. Opcenito, kod nas su premale razlioke izmedju prepaida i postpaida.
Znaci ne gine mi placanje onih 20 kuna za aktivaciju tarife...ne mogu uzeti vec paket sa aktiviranom tom tarifom. Ne znam zasto su onda spominjali onih 100 kuna da je uracunato...
Pa jer je u tele2 start paketima uračunato 100kn. Ne mogu sad izdavati posebne start pakete za tu tarifu. A 20kn daješ jednokratno i tarifu imaš zauvijek, nije to ko na vipu da daš 30kn i onda imaš manje cijene par mjeseci.Izvorno postao ttperic
ne, ne gine ti. al isplatit će ti se svakako ako puno razgovaraš i sms-aš, a pretpostavljam da da. žrtvuj tu kutiju marlbora......Izvorno postao ttperic
Krivo !!! Pogledaj Zakon o telekomunikacijskim uslugama (ili tako nekako, ne znam kako se točno zove) gdje izričito stoji da naknadu za korištenje radijske frekvencije plaćaju isključivo postpaid korisnici !Izvorno postao RAUL
Nije ovo za mene ...
Bookmarks