nisam ni sumnjao da ce biti odgovora, a mislim da ce reklama biti odlicna
jedino se nadam da postpaid korisnici nece biti previse ubuduce zakinuti, pa ce vjerojatno u skoro vrijeme i poraditi na tome
nisam ni sumnjao da ce biti odgovora, a mislim da ce reklama biti odlicna
jedino se nadam da postpaid korisnici nece biti previse ubuduce zakinuti, pa ce vjerojatno u skoro vrijeme i poraditi na tome
Reagirali su jer je tomato prepaid, pa kad ih VIP udari s nekim pospadom ili TM, onda ce i na to reagirat.
Druga stvar, poslovne tarife su dobre, samo se trebaju pobrinut da ti poslovjaci, kojih je ipak najvise u ZG, imaju dobar signal.
Napomena: pretplatnici ne mogu mijenjati tarifu slanjem poruke na 888 - moramo otići na prodajno mjesto![]()
E, ovo mi sad sve više ide na onu stvar od pola metra! Mi na pretplati nemamo nikakve prednosti nad prepaidovcima, točnije još smo zakinutiji... Počevši od 12,50 kuna mjesečno za radijsku frekvenciju, kad želimo nešto promijeniti, moramo na prodajno mjesto... Majke mi ako neću Tillyja osobno naći i za gušu ga ufatit...Izvorno postao ::wrangler::
![]()
12.5 kn ide drzavi, ne moras matsa fatat za to, nije on kriv
samo ne kuzim zakaj prepaid to ne placa, a postpaid da.. zapravo sad sa svim tim topup stvarima uopce se vise i ne vidi granica tog dvoje, pa neznam kako onda..
Mi pretplatnici imamo pogodnost da ne moramo misliti koliko para imamo na racunu i da nam nije onda problem dati tih 12.5 kn za tu sigurnost. Ali to je opet pederki prema nama pretplatnicima, zasto bi ja to trebao platiti ako u principiu ionako potrosim vise mjesecno od prepaida.Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
je, nažalost, al s ovim se slažem. ja imam jedan broj na prepaid, jedan mi je na pretplati, tarifa 0, no ja nemam tih problema, jer taj s pretplatom neću prebacivat. al nažalost, friš ima pravo, pretplatnici umjesto da imaju povlastice, ispadaju zakinuti.Izvorno postao frish-KI
Definitivno, ici cu ti ga ja pomoci uhvatiti. Cijelo vrijeme drzim si tu tarifu 0,39 kao bogomdanu i mislim kako ce doci neka pogodnost za postpaid, a ono ku... od ovce. Sve vise mislim da cu prijeci na BLA BLA i bok, ionako mi se broj prijatelja na Tele2 smanjuje tako da isplativosti mi vise gotovo i nema.Izvorno postao frish-KI
Za radijsku frkvenciju trebas uhvatiti gospodina Sandera jer u njegov budjet ide taj novacI prepejd korisnici placaju radisku frekvenciju, samo je ona uracunata u cijenu usluge
![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Da, ali kod Teleta nema razlike u cijeni kod pretplatnika i prepaida(tarifa 39) da bi se vidjelo gdje je razlika za tih 12.5 kn, dok se to kod VIP i T-mobilea vidi.Izvorno postao RAUL
Ne vidi se zbog profita i politike kuce.Inace oni isto kao i drugi uplacuju to drzavi.
ma da...gluposti..Izvorno postao RAUL
pa zasto onda i nama koji smo na pretplati ne uracunaju u cijenu usluge...???
znaci da bi svak tko je na prepaidu da ima posebno radijsku frekveciju polacao sve 10 posto manje...
Tehnicki je neizvedivo na prepejdu naplatiti posebno radijsku frekvenciju, bas zbog nacina placanja.
Krivo !!! Pogledaj Zakon o telekomunikacijskim uslugama (ili tako nekako, ne znam kako se točno zove) gdje izričito stoji da naknadu za korištenje radijske frekvencije plaćaju isključivo postpaid korisnici !Izvorno postao RAUL
Nije ovo za mene ...
Bookmarks