Evo aktivirana! Ionako jako puno zovem tak da ce mi biti super do 01.10
Evo aktivirana! Ionako jako puno zovem tak da ce mi biti super do 01.10
nema potpisa
zasto do 1.10?
Da, zasto do 1.10.? Do tad se moze aktivirati, a koristiti ju mozes neograniceno.
Do 1. listopada se može aktivirati, a koristiti se može unedogled... A kaj je sa postpaid korisnicima?
Tarifu mogu aktivirati svi TELE2 "bla bla" korisnici do 01.10.2006. i koristiti je neograničeno.Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
i ja sam aktivirao.
dakle potrebno ju je aktivirat do 1.10., a ne da će trajat do 1.10. zašto ju je potrebno aktivirat do 1.10. ne znam, možda samo da navuku, pa to je ipak novi tarifni model.
Ovo sa poslovnim tarfima opasano bi moglo ugroziti T-Mobile i Vip VPN...jer u VPN T-Moblie uspostava poziva se naplacuje 25lp.Znaci na potezu je T-Mobile jer je Vip ponudio Tomato.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
nisam ni sumnjao da ce biti odgovora, a mislim da ce reklama biti odlicna
jedino se nadam da postpaid korisnici nece biti previse ubuduce zakinuti, pa ce vjerojatno u skoro vrijeme i poraditi na tome
Reagirali su jer je tomato prepaid, pa kad ih VIP udari s nekim pospadom ili TM, onda ce i na to reagirat.
Druga stvar, poslovne tarife su dobre, samo se trebaju pobrinut da ti poslovjaci, kojih je ipak najvise u ZG, imaju dobar signal.
Napomena: pretplatnici ne mogu mijenjati tarifu slanjem poruke na 888 - moramo otići na prodajno mjesto![]()
E, ovo mi sad sve više ide na onu stvar od pola metra! Mi na pretplati nemamo nikakve prednosti nad prepaidovcima, točnije još smo zakinutiji... Počevši od 12,50 kuna mjesečno za radijsku frekvenciju, kad želimo nešto promijeniti, moramo na prodajno mjesto... Majke mi ako neću Tillyja osobno naći i za gušu ga ufatit...Izvorno postao ::wrangler::
![]()
Dakle ja kao Tele postpaid korisnik mogu dobiti ovu tarifu samo ako predjem na prepaid? Ne vidim nigjde drukciju informaciju.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
E, ljudi, ste primjetili da se ona stara tarifa 0,39/1,39 nigdje ne spominje?
Znači li to ako pređem na Vruću tarifu, zauvijek izgubiti Tarifu 39?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Upravo tako, tako je bilo i s MUKTE tarifom.Izvorno postao Mobyy
To je nažalost tako, zato oprez svima koji žele zadržati tarifu 39. Ja se ne skidam s nje dok ne dođe nešt još jeftinije (teško).Izvorno postao Mobyy
![]()
A, onda bocnuti još jedan TELE2 broj. Nije skup, a ostanu mi "i jare i pare"!Izvorno postao ojpi
![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Onda aktiviraš tu tarifu od kune prema svim mrežama,a kupiš nokiju 1110 s mukte brojem,dobiješ japanke,mukte tele2 broj 20 kn mjesečna naknada,0,59 kn prema tele2 mreži,i sa starim brojem pričaš prema svim mrežama,a s novim prema tele 2,tad ne bi puno žalio tarifu 39,ne čini se loše.
Pa do 1.10. je možeš aktivirati, a ako želiš, možeš je koristiti neograničeno.Izvorno postao casper1
Sviđa mi se ova konkurencija
spam -> http://www.info-mob.com/novosti/tele...na-tomato.html![]()
Bookmarks