Pa prvo stavi na mob onda javi.Izvorno postao gavran1
Na mom mobu ima problem,spremio sam spot na sd karticu,gledao par puta,izbrisao,stavio opet,gledao,i dođe do 1/4 spota stane i piše greška sustava. Izađe u deskopt,scren je cijeli bijel,a onda se pojavi scren kao da sam mob tek upalio,vrati se slika,i onda uđem u multimediu da opet gledam spot,ide perfektno,no svaki drugi put mi se to dešava.-greška sustava
Brijem da je do sd kartice,ili do fajla,probat ću stavi spot direktno na mob
Pa prvo stavi na mob onda javi.Izvorno postao gavran1
Stavio sam na mob i tamo uredno radi,a s memoijskom je neš s..bano, jel se to može popravit,formatiro sam je više puta od 2 tjedna što je imam,umetao sam je u adapter za sd katicu i guro u mpx200,sada me .ebeIzvorno postao a.k.
znaci i u mpx200 isto zafrkava kartica??
Ako imas garanciju na svoju motorolu, onda idi nosi u servis(ako si dobio sa mobom tu karticu)
U mpx-ici radi,kad vidiš da li je uključena,tj. memoriju,radi uredno . Ali kad prek USB-a(mpx200) prenosim pjesme ili drugo,onda neće,piše kao da datoteku nemrem kopirat jer je red-only,što nije,ili je zaštićena,ili ga koristi drugi neki program.Uglavnom više,do jučer,prekjučer,neće prenosit datoteke mpx-icom prek USB-a,a kad prek BT pošaljem,nekad hoće pokrenut datoteku nekad ne. A sad ne znam dal da nosim,imam garanciju,a tu SD karicu sam dobio sa mobomIzvorno postao prpic
Onda je do kartice...
kazem ti ako si dobio karticu sa mobom(kad si ga kupovo) nosi na servis ako imas garanciju![]()
Ako nemas, morat ces kupovat novu karticu![]()
Odnijet ću,ali u paketu sam dobio od 32 mb karticu,pitams se jel bi mi mogli dati veću(64mb) ili tako nešto ili da nadoplatim,jer sa ovom,j.be me bloka cijeli mobIzvorno postao prpic
Odnijet ću,ali u paketu sam dobio od 32 mb karticu,pitams se jel bi mi mogli dati veću(64mb) ili tako nešto ili da nadoplatim,jer sa ovom,j.be me bloka cijeli mobIzvorno postao prpic
Bookmarks