Svakome skoči adrenalin kad kad ... u svim vještinama i sportovima... svatko voli svoj sport, ali nemoraš smogovac govoriti bronthu da to ne trenira...
Ko da se ti recimo zanimaš za neki sport i da ti ja kažem nemoj to... mislim glupo...
hehe...
Svakome skoči adrenalin kad kad ... u svim vještinama i sportovima... svatko voli svoj sport, ali nemoraš smogovac govoriti bronthu da to ne trenira...
Ko da se ti recimo zanimaš za neki sport i da ti ja kažem nemoj to... mislim glupo...
hehe...
pa glupo je da mu govori da ne trenira ,to stoji![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
zlatica di sam mu ja rekao da ne ode to trenirati+samo sam mu sugestiju dao![]()
krompirko je to reko,zlatane![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
pa njemu se i obračam.....
aha,krumpirova zlatica..lol ,sorry eto![]()
razmislit ču,za sad je isprika na razmatranju...
+koja je razlika između ovog i yamakashija?
Yamakasi radi i salta i svakakve ne potrebne pokrete, a uz to je to i ime njihovog crewa.. I snimljena su 2 vrlo loša filma na temelju Yamakasia
BTW: ak budeš imao prilike pogledaj Banlieue 13 iliti na engleskom District B13...
Valjda bi skoro treba doći kod nas u kina, u glavnoj ulozi je David Belle, tamo ima pravog Parkoura i prikazana je i upotreba tog Parkoura...
Bookmarks