ono je snimano na savici kod save,ali likove ne poznam..možda će gog skužiti?
+šta je tebi tu tak super bronth?
ono je snimano na savici kod save,ali likove ne poznam..možda će gog skužiti?
+šta je tebi tu tak super bronth?
sama vještina, pokreti i sve ostalo..
pitaj to isto i unLog!ca, pa ćeš vidjeti koji je odgovor, a i adrenalin..
idem skidati ove videe..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
ako te hočeš da te pere adrenalin odi neki borilački sport trenirati...![]()
@smogovac: da se baviš Parkourom i sam bi znao, jednostavno je osječaj presuperpresuper je osječaj napretka, mogučnost slobodnog kretanja...
btw: nije bit u adrenalinu, adrenalin će te više puknuti ak se samo ko manijak bacis s 2 kata i polomiš obje noge te odeš u bolnicu...
fora mi izgleda,ali nekaj mi tu fali...ne znam kaj...
meni je adrenalin u gardalandu na svim spravama![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
neznam sta je ovo uopce,a bas sam jucer dobila neki mail ,neki filmic,tip sa biciklom na krovu zgrade neke koja je puna ruba nekih (ali onako bas napravljenih) vozi bicikl,pa stane na sic i vozi se po rubu krova i bez ruku vamo tamo,meni adrenalin skocio dok sam gledala ,a kamoli njemu sta je vozio se... jel netko to probao,a?![]()
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Svakome skoči adrenalin kad kad ... u svim vještinama i sportovima... svatko voli svoj sport, ali nemoraš smogovac govoriti bronthu da to ne trenira...
Ko da se ti recimo zanimaš za neki sport i da ti ja kažem nemoj to... mislim glupo...
hehe...
pa glupo je da mu govori da ne trenira ,to stoji![]()
zlatica di sam mu ja rekao da ne ode to trenirati+samo sam mu sugestiju dao![]()
krompirko je to reko,zlatane![]()
pa njemu se i obračam.....
Bookmarks