Kakvi su uvjeti za razvoj i unaprijeđenje tog sporat ako živiš na selu? Jel su arhitektonske prepreke obavezne ili može i bez toga. Mislim da li su traceuri u stvari urbani freeclimberi?
Kakvi su uvjeti za razvoj i unaprijeđenje tog sporat ako živiš na selu? Jel su arhitektonske prepreke obavezne ili može i bez toga. Mislim da li su traceuri u stvari urbani freeclimberi?
Ne moraš ti biti u gradu, al donekle neke prepreke ti ipak trebajuIzvorno postao DadusPraskus
Al u biti čak i šuma zna biti dobra, ima dosta filmića koji su snimljeni u šumama
Neznam šta je tebi definicija isplativosti, ali meni se to isplatiIzvorno postao Bronth
Frakture koliko znam se ne događaju, nije to extremni sport gdje ti je cilj ili uspjeti ili se što bolje razbiti po betonucilj ti je što bolje i brže prječi prepreke te pri tome što manje energije utrošiti... Ak ti nešto ne ide, nećeš to forsirati ko manijak i onda se razbiti... Jednostavno dođeš neki drugi put kad se osječaš spremno i napraviš to
![]()
znaš li možda ima li to u Rijeci, jer koliko vidim nema trenera, pa otkud vama sav materijal za pokrete, mislim kako vi to vježbate i takve stvari..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
pa i nije baš nešto..Izvorno postao smogovac
skidao sam neki filmić od 50MB od nekih Rusa, i također od nekog tipa koji radi fore, ima 30MB, dođe mi do 90% i samo mi se komp zaledio..
želio sam se ubit.............
moram ponovno skidati..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
http://www.parkour-videos.com/videos...lete-dont-fall
Ovo je jedan odličan ruski filmić
http://www.parkour.hr/videos/2006.03...parkour.hr.avi
ovo je odličan hrvatski filmić, to su snimke ekipe iz Zagreba, snimala ih je ekipa iz HRT-a
Ako misliš na onaj filmić "Russian Climbing" to ti nije Parkour, to je ubijanje zglobova i forsiranje...skidao sam neki filmić od 50MB od nekih Rusa, i također od nekog tipa koji radi fore, ima 30MB, dođe mi do 90% i samo mi se komp zaledio..
želio sam se ubit.............
moram ponovno skidati..
Također salta (flipovi) i rotacije u zraku te svi ne potrebni pokreti nisu dio Parkoura... Parkour nije hvalisanje već EFEKTIVNO prelaženje prepreka, bez nekih ultrasuperpowermuvza koji će sve natjerati da kaži wwwwwooowwww
e onaj prvi sam krenuo skidati, i došlo mi do 90%, sad skidam ponovno..Izvorno postao unLog!c
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Bookmarks