U biti nije mi uopce napeta, zbog nje sam isao u 23,30 na kolodvor po nju. Donio je doma i tio stuc komp nakon sto sam je instalirao.
Glupa dozla boga
U biti nije mi uopce napeta, zbog nje sam isao u 23,30 na kolodvor po nju. Donio je doma i tio stuc komp nakon sto sam je instalirao.
Glupa dozla boga
Ne kupujem ništa više.
DRAFT nisu izbacili!!! Još su i ubacili i tipa kojeg možeš zapoosliti za draftati se iza njega, a izbacili su DRAG koji je bio pretežak ljudima koji su igrali na automatic, a prelagan ljudima koji su igrali na manual. Igrica bi bila fenomenalna da je zeru teža ili da ima više utrki, a ne ovako sam je prošao u 4 dana (samo karijeru).
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
da sorry drag sam mislio reći!Izvorno postao MrBlc
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Vidim ja svi neki maheri i to,. Ja prešo 95%, a ne da mi se popunjavat ono sve da dođem do 100%, jel ima tko save file sa 100% pređene. Htio bi vidit kak izgledaju svi auti i tako te sitnice...
![]()
pa dobrop bi dosao jedan link za download save filea 100%![]()
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
imam dva pitanja: kako se zove pjesma iz carbonovog dema, evo sa google video
http://video.google.com/videoplay?do...s+carbon&hl=en
ona pjesma u meniju me interesuje, vidim da nije standardna u citavom izdanju i ne mogu je naci, a jos vece je pitanje je li je uopce ima. drugo: ako je ko presao podosta ili jos boje cijelu igru, da mi kaze kako da sredim wolfa, prvi boss koji dodje. vozim alfu breru i uzeo sam exotic klasu. svaki put me pobijedi u drugoj trci kad ima ona tanka ograda gdje mogu propasti, a nemam ni nitro ni onu spravu sto zaustavlja vrijeme, mislim da se zove timetrap. znam da moram biti ispred njega, ali kako da ga preteknem i da pritom me vise ne stigne?
Izvorno postao dino123456789
link za soundtrack
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
Izvorno postao dino123456789
netrebas ga prestici...moras se samo voziti dovoljno blizu njemu i tako sakupiti cim vise bodova
Bookmarks