dodge viper srt10 ima najveću akceleraciju a ne onaj challanger.Igra je dobra samo onaj drift im je u kur.. i ZAŠTO SU IZBACILI DRAFT to mi je bila najbolja disciplina!![]()
dodge viper srt10 ima najveću akceleraciju a ne onaj challanger.Igra je dobra samo onaj drift im je u kur.. i ZAŠTO SU IZBACILI DRAFT to mi je bila najbolja disciplina!![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Svi pričaju o toj igrici, ali ja sam odlučio da ju neću nabaviti dok ne prođu kolokviji bar... kad se bude moglo malo lakše disati...![]()
E da, zanima me kakva je igrica u odnosu na Most Wanted? Dal je teža ili lakša... Underground 1 i 2 bili su dosta lakši od Most Wanted...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
U biti nije mi uopce napeta, zbog nje sam isao u 23,30 na kolodvor po nju. Donio je doma i tio stuc komp nakon sto sam je instalirao.
Glupa dozla boga
Ne kupujem ništa više.
DRAFT nisu izbacili!!! Još su i ubacili i tipa kojeg možeš zapoosliti za draftati se iza njega, a izbacili su DRAG koji je bio pretežak ljudima koji su igrali na automatic, a prelagan ljudima koji su igrali na manual. Igrica bi bila fenomenalna da je zeru teža ili da ima više utrki, a ne ovako sam je prošao u 4 dana (samo karijeru).
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
da sorry drag sam mislio reći!Izvorno postao MrBlc
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Vidim ja svi neki maheri i to,. Ja prešo 95%, a ne da mi se popunjavat ono sve da dođem do 100%, jel ima tko save file sa 100% pređene. Htio bi vidit kak izgledaju svi auti i tako te sitnice...
![]()
pa dobrop bi dosao jedan link za download save filea 100%![]()
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
To sam i ja mislio u početku,nikako da prođem taj drift)ali dobro nabrijani auto i Drift mi je sada najbolja stvar u igriIzvorno postao S.Silva
I feel the need -the need for speed!!!!!
Evo malo sam i ja izdvojio vremena i presao nekih 50% igre, dovoljno je to. Dosta je monotona igra, zvuk je prosjecan, fizika nikakva... Zonda i m3 su jedini normalni automobili sto se tice uzitka u voznji. Razocaravajuce...Izvorno postao ledeni
Bookmarks