Igrivost i realnost se nakon G.T.R. 2 čine JAKO smiješno![]()
Igrivost i realnost se nakon G.T.R. 2 čine JAKO smiješno![]()
Drift drift baby, sve mi je ukljuceno 16af antialiasing na najvise detalji high.....ne steka nimlao , grafa Leadtek 7600GT TDH, dam koju slikicu moje "pile" kasnije
![]()
Moj stari nick je bio: Bare_st
C2D E8200, MB Gigabyte P35-DS4, 2GB Samsung Supertalent CL4 ddr2 / 2gb OCZ platinum rev 2 4-4-4@2.1v , Gainward Bliss 8800GTX 768MB, Samsung SM P2450HD...
kakvo je stanje sa LAN-om??
Dal mora biti original ili?
Danas kad sam igrao doživio sam nešto nevjerojatno, za vrijeme trke naletim na murju, oni prema meni ja prema njima 250Kmh projurim kraj njih, oni okret i za sekundu već se naguravaju sa mnom, ti isti koje sam prošo, katastrofa.
da...to i mene zanima htio bi igrat preko lana ali nigdje ne vidim opciju za toIzvorno postao prof.Immortalis
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
danas sam nabavio igru i na prvi pogled sam skužio da je smeće stoput mi je bolji Most Wanted a underground 2 da se nepriča
Evo samo da obavjestim svekoliko pucanstvo da je moguce igrati preko neta iz same igre....ja i frend upravo rasturamo
Samo preporuka je da bez TS-a ili Skypa ne igrate jer ce vam biti sranje...zapravo tesko cete se naci u browseru od igre....
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
nemoj sr** kak si to uspijo jel šteka 1 megomIzvorno postao VandaL
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Bookmarks