Podržavam, mada slabo tamo zalazim, ali bila je loša ideja staviti otvorenu anketu, odnosno da se vidi tko je za što glasovao... To se tako baš ne bi trebalo raditi...
da
ne
Podržavam, mada slabo tamo zalazim, ali bila je loša ideja staviti otvorenu anketu, odnosno da se vidi tko je za što glasovao... To se tako baš ne bi trebalo raditi...
pa čuj friš, ja sam samo pokušao malo oživit taj dio, baš iz razloga jer je premalo zastupljen, a svi mi koristimo komp svakodnevno, pa što ne bi probao malo podijelit pokoji koristan program, knjigu, tutorial ili slično. a ima toga...... a koliko i vidim da su svi to više manje objeručke prihvatili......Izvorno postao frish-KI
Očigledno da si me krivo shvatio... Rekoh, podržavam tvoju nominaciju, ali sam dao kritiku na anketu u ovoj temi zato jer je otvorena...
ma sve ok, skužio sam što si htio reć, al sam sam komentirao to što si kao i možda većina malo na tom dijelu, a eto, ja sam ga sad možda malo podigao.Izvorno postao frish-KI
da, inače anketa za ovakve stvari mora bit zatvorena za javnost(tajno glasovanje)....
da nešto pitam... ako je forum moguće normalno kontrolirati, i ako netreba moderatora, zašto onda u chataonici ima čak 4 moderatora? neću sad zalazit u to i to nije moj problem, ali me jednostavno zanima jel to nije previše?
Ispričavam se na off-u, ali nisam htio otvarati novu temu.
Ne priča se o čitavom forumu nego o konkretnom podforumu. Kao što vidiš chataonica ima jako puno postova, a jedini moderator tamo je coma_zgb, ovi drugi pišu tamo zato što je po vbulletinu moderator foruma ujedno i moderator podforuma (zappan, whiteboy i sezam_picika su moderatori cafe-a).
aha... hvala na brzom odgovoru... moja pogreška. ispričavam seIzvorno postao gog
![]()
heh to bi ja volio znati,iako se tamo najvise postuje
e gog, pošto smo ovo moje razrješili, mislim da je nepotrebno ići u bilo kakvu daljnju raspravu. ako se ukaže potreba za moderiranjem dotičnog dijela foruma, prihvačam mjesto, a do tad, nastavljam svoj rad. i tu možemo stavit točku što se mene tiče i lockat ovo. al ti odluči dal je potrebna još kakva rasprava.
Bookmarks