Ja sam za jer puno ulaže u ovaj forum i stvarno je MAJSTOR![]()
da
ne
NARAVNO AKO SE ON SLAŽE(nisam pitao)
Razlozi nominacije su:
Forum nema moderatora
On se stvarno trudi oko toga vidi se po linkovima koje je naslagao
cijenjen je na forumu (4 zelene kockice)
a protiv njega ja mmislim nema niko ništa
i sad bum vidil jeli bio banan ikad
EDIT: (ni to nisam našao)
Ja sam za jer puno ulaže u ovaj forum i stvarno je MAJSTOR![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
trebao si pitat, no mislim da se nebi bunio.Izvorno postao Hacker
Jako je aktivan i stvarno nemam ništa protiv. Glavno je da hoće pomoći i da piše kvalitetne postove. a piše jako kvalitetno!
Definitivno sam ZA![]()
![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
drugar, ju gat maj suport
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
ma sad ću ga pitat taman mu pišem ovo ako neće zatvorit ćemo ovo
ako zero hoce postati mod, podrzavam ga![]()
iPhone 5s 16 GB
i ja podrzavam svog kolegu hostesu .
Slažem se, ima stvarno kvalitetne postove.
Dečko si stvarno daje truda.
Moju potporu definitivno ima!
Na što bi ja spao da njega ne podržam![]()
Ma slažem se da-pače![]()
Seriously?
evo odlučio sam se i dodat anketu da se lakše prate rezultati
I moju podršku ima...Stavlja puno linkova, uploada dosta toga što drugima treba... Zero for mod
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ukoliko se ukaže potreba za moderatorom svakako ćemo zerobravo-a uzeti u obzir. Nije dovoljnoi pootvarati hrpetinu tema da bi se negdje bilo moderator, treba biti "aktivan" u tom dijelu foruma duže vremena...
@gog
Ne vidim u čemu bi bio problem ako se čovjek sam složi za obavljanje te dužnosti.
Ovo što si rekao je ekvivalentno onome kada imaš 20 god pa ti dođe "dečko" od 50 god izmišljati toplu vodu.
Kolega kojeg žele postaviti za moda je u vrlo kratkom roku postao poprilično KVALITETNIH postova.
Mislim da to znači nešto![]()
Naravno da znači, no baš zato bih to htio izbjeći. Tako bi svatko mogao naštancati hrpetinu postova i postati moderator. Moderatori su ipak probrano društvo, a zerobravo je član koji bi itekako mogao postati moderator nevezano uz ove njegove postove u dotičnom forumu.
edit: Molim ubuduće da se ovakve ankete postavljaju anonimno pošto izgleda vbulletin ne može nakanadno urediti anketu da se glasovi ne pojavljuju...
Zadnji uredio gog : 27-06-2006 u 09:20
možda bi se prije same nominacije trebali konzultirati sa moderatorima ili supermoderatorima dali je takav potez potreban jel ovaj forum još nije prerastao u nešto toliko veliko da se nemože jednostavno kontrolirat,a prije samog prijedloga držim da bi bilo dobro obznanit i samog člana kojega se to tiče
btw-zerobravo, palac gore za sve što si pridonio zajednicisamo tako nastavi.
podrzavam prijedlog![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
e za ovoIzvorno postao Router
![]()
ovako, šta reć nego da me ovo full iznenadilo, no i ja znam da se mod ne postaje samo tako, kako kolega gog veli, no evo, trudim se koliko mogu i znam da pripomognem ovoj divnoj zajednici, i sigurno ću tako i nastavit, bez obzira jesam li mod ili ne, ako za to dodje prilika, ja ću prihvatit, ako ne opet ću prihvatit i radit dalje, i eto, mogu još samo reći da mi je jako drago da od moje pomoći ima i neke koristi. postovi će i dalje bit relativno kvalitetni koliko to mogu bit. dakle, ako se ukaže potreba za modom u ovom dijelu, mogu pripomoći, al do tad, IDEMO DALJE ko da ništa nije bilo! još jednom, hvala svima na podršci, i obećavam se i dalje trudit kvalitetno sudjelovat u cijelom forumu.![]()
Podržavam, mada slabo tamo zalazim, ali bila je loša ideja staviti otvorenu anketu, odnosno da se vidi tko je za što glasovao... To se tako baš ne bi trebalo raditi...
pa čuj friš, ja sam samo pokušao malo oživit taj dio, baš iz razloga jer je premalo zastupljen, a svi mi koristimo komp svakodnevno, pa što ne bi probao malo podijelit pokoji koristan program, knjigu, tutorial ili slično. a ima toga...... a koliko i vidim da su svi to više manje objeručke prihvatili......Izvorno postao frish-KI
Očigledno da si me krivo shvatio... Rekoh, podržavam tvoju nominaciju, ali sam dao kritiku na anketu u ovoj temi zato jer je otvorena...
ma sve ok, skužio sam što si htio reć, al sam sam komentirao to što si kao i možda većina malo na tom dijelu, a eto, ja sam ga sad možda malo podigao.Izvorno postao frish-KI
da, inače anketa za ovakve stvari mora bit zatvorena za javnost(tajno glasovanje)....
da nešto pitam... ako je forum moguće normalno kontrolirati, i ako netreba moderatora, zašto onda u chataonici ima čak 4 moderatora? neću sad zalazit u to i to nije moj problem, ali me jednostavno zanima jel to nije previše?
Ispričavam se na off-u, ali nisam htio otvarati novu temu.
Ne priča se o čitavom forumu nego o konkretnom podforumu. Kao što vidiš chataonica ima jako puno postova, a jedini moderator tamo je coma_zgb, ovi drugi pišu tamo zato što je po vbulletinu moderator foruma ujedno i moderator podforuma (zappan, whiteboy i sezam_picika su moderatori cafe-a).
heh to bi ja volio znati,iako se tamo najvise postuje
Bookmarks