Uspio sam nešta,ali sada kad ga idem upalit upali ga na sekund i odma ugasi,jel je to u bateriji problem ili??
Uspio sam nešta,ali sada kad ga idem upalit upali ga na sekund i odma ugasi,jel je to u bateriji problem ili??
misliš i flasho si i sve , ili si samo pokušavo ovaj postupak , pa ako ti samo onako blinkne onda je vjerojatno ušo u bootloader , pa možeš flashat , jer ti ga prepozno koji program??Izvorno postao Ghost Face
P. L. U. R.
Da repstudio,al nešta je očitavao i odma se ugasio.Izvorno postao DOMICH
ti njega ljepo spoji na rsd , pa vidi šta će ti on reć!
P. L. U. R.
Pa kad upalim mobitel sa ili bez kabla,ekran samo zasvjetli i odma se ugasi. Jel možda problem u bateriji?Izvorno postao DOMICH
e pa onda imaj spojen kabel , imaj upaljen RSD , i kad pališ mob , ,drži # i * , onda ti bi trebo uć u bootloader , ćut ćeš onaj zvukić da ga je komp prepozno , na ekranu nećeš ništa vidjet , ako te to mući , i onda ga možeš flashnut!!!!!
P. L. U. R.
njemu nije problem bootloader nego prazna flash memorija, a to se može vidjeti iz ovog "MEM_MAP Blank" .
Dakle, lijepo napravi TP, i onda otvori repstudio, pusti repair (za v500) i onda ga flashaj sa 58R milestone pack-om. jedino on sjeda. Ako zapneš, javi...
Samo će ti TP pomoći, vjeruj mi...
Bookmarks