Da repstudio,al nešta je očitavao i odma se ugasio.Izvorno postao DOMICH
misliš i flasho si i sve , ili si samo pokušavo ovaj postupak , pa ako ti samo onako blinkne onda je vjerojatno ušo u bootloader , pa možeš flashat , jer ti ga prepozno koji program??Izvorno postao Ghost Face
P. L. U. R.
Da repstudio,al nešta je očitavao i odma se ugasio.Izvorno postao DOMICH
ti njega ljepo spoji na rsd , pa vidi šta će ti on reć!
P. L. U. R.
Pa kad upalim mobitel sa ili bez kabla,ekran samo zasvjetli i odma se ugasi. Jel možda problem u bateriji?Izvorno postao DOMICH
e pa onda imaj spojen kabel , imaj upaljen RSD , i kad pališ mob , ,drži # i * , onda ti bi trebo uć u bootloader , ćut ćeš onaj zvukić da ga je komp prepozno , na ekranu nećeš ništa vidjet , ako te to mući , i onda ga možeš flashnut!!!!!
P. L. U. R.
njemu nije problem bootloader nego prazna flash memorija, a to se može vidjeti iz ovog "MEM_MAP Blank" .
Dakle, lijepo napravi TP, i onda otvori repstudio, pusti repair (za v500) i onda ga flashaj sa 58R milestone pack-om. jedino on sjeda. Ako zapneš, javi...
Samo će ti TP pomoći, vjeruj mi...
da i meni neda mira taj mem_map blank , ,al ipak mislim da je stvar čisto jednostavna i da mu neće trebat TP!Izvorno postao GoGs
![]()
P. L. U. R.
Šta je TP?Izvorno postao GoGs
to sam i mislio , NooB , nez uvrede , ,a TP ti je jedan postupak koji ja nisam osobno niikad radio , pa nek ti gogs tu asistira il nađi thread o tome , da ti bude jeasnije, al ja sam i dalje mišljenja da ti neće trebat , nego si samo malo zbunjen jer ti je prvi put , a motorole su pravi mali vragovi!Izvorno postao Ghost Face
P. L. U. R.
TP= TESTPOINT. jednostavno moraš spojiti jedan mali lem sa masom..... zatim ti se pokaže S Blank Neptune LTE i preko repair studia napraviš repair. kad je to gotovo, onda flashas sa 58R i imaš mobitel koji uredno radiIzvorno postao Ghost Face
@Domich: mislim da neće ići kad mu ne prepoznaje ni repstudio...
a ja islim da je to zato jer možda nešto dobro ne radi ako mu je prvi put,ali čisto lako da će morat TP-atIzvorno postao GoGs
P. L. U. R.
Prepoznao ga je repstudio,al na ekranu ništa nemam
a ha , evo ga , da , pa kažem ti da na ekranu nećeš ništa vidjet , dok je mob u flashu , na v525 se ništa ne vidi , zato ti tu program pomaže i kaže dal je mob spojen il nije , ,pa daj ga već jednom flashaj nekim monsterpackom( flash i flex zajedno) , koji opće flash si stavljo kad se sve ovo dogodilo?Izvorno postao Ghost Face
P. L. U. R.
TRIPLETS_G_0B.09.4FR_reflash sam stavljao. U repstuio mi samo piše da je mobitel spojen,al kad idem repair ne reagira.Izvorno postao DOMICH
jebeš ekran!Izvorno postao Ghost Face
sad me dobro slušaj! odaberi model v500 i klikni repair. kada ti se pojavi tab "OK" prije ok-a stisni *# i drži. zatim stisneš ok ali da pritom nisi pustio *#. Nikako ne puštaj *# dok ti u programu ne kaže da je gotovo. (pojavit će ti se na trenutak disconnected, ali opet ne puštaj zato što će ti se nakon 2 sekunde opet pojaviti connected)
Prati točno sve kako sam napisao!!
Zatim uzmi neki program za flashanje i ubaci 58R monster pack!!
Pa kad idem Repair samo mi piše Phone found i ništa se ne događa.Izvorno postao GoGs
koliko si dugo čekao? pričekaj minutu, pa ako ništa, onda zgasi RPS i ponovno ga upali pa probaj opet! ako ne, onda opet ono... TPIzvorno postao Ghost Face
Prouči postupak!Izvorno postao Ghost Face
http://www.cafe.mobil.hr/showthread....ight=repstudio
P. L. U. R.
Mislim da smo našli Tomica i ja u čemu je problem,ja sam u RSD_u stavljao samo flash,a ne MP.
I,jel prolazi sad MP?Izvorno postao Ghost Face
P. L. U. R.
da. recimo da si prekinuo kad je prošao flex, vjerovatno bi se mobitel upalio, ali očito nije flax sjeo do kraja. Ipak je MP sve u jednom. Jel sad radi?Izvorno postao Ghost Face
Neznam,moram ga downloadat,jel mi možete dati link? I zanima me dali bi mogao odma na njega staviti v600 MP?Izvorno postao GoGs
uh , bit će ovo duga noćIzvorno postao Ghost Face
, koristi SEARCH , nešt će uletit , a ja idem , nadam se da ćeš rješit stvar uskoro!!!
@GOGS-ako mu prođe MP onda sam bio u pravu , ne će trebat TP forsat!!!!!!![]()
P. L. U. R.
http://bluedevil.info-mob.com/flashflex.htmIzvorno postao Ghost Face
skini 72R.... znači TRIPLETS
Možeš. Ak ganisi obradio s repstudiom možeš ga fleshat s bilo kojim tripletsom.Izvorno postao Ghost Face
I 72R ja imam na svojoj V525 i radi ko zvjer.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Bookmarks