Eh imam velikih problema sa svojim kompom....
To mi se jutros pocelo desavat, evo sta sam sve napravio:
Otiso na "disc clean up" i onda na "disc Derfagmenter" i sve ja to uredno napravio, komp se nista nije zalio, i idem ja sad njega resetirat, da se to sve "bolje primi".
Resetirao ja njega, i pocne on dizat win, i odjedanput, srusi se, i pokaze se plava pozadina(nakon pol minute) i na njoj neki text, i kolko sam skuzio psihicka memorija mi je pala(vald je to to )
I nista, ja njega resetiram, i to se sve ponovno desi...
Ja krenem ponovno dizat win, i posto mi je graficka u ku*cu nisam nista mogo procitat ni nista, ja ga resetiram, i onda on meni kaze da nema nikakvoh systema unutra Ja ga resetiram, on jos uvjek to pokazuje...
I ja izvadim drugi disc van(4 Gb) a ovaj svoj na kojem je win sam ostavio unutra,(a obicno je radio sa 2 disca, samo sto taj drugi nije nesto radio)
i upalim ga, i onda je nasao system, i kad je poceo dizat win, opet ono, ja ga resetiram.
Pocne se on palit i samo cujem iz onog malog zvucnika kako pisti, jedan put dugo, i onda jos 3 puta kratko...
I ja ga opet resetiram, i nece, opet pisti
Ja odustao....
I nakon sat-dva ja ga idem upalit, opet me to malo zezalo, pa sam ga par puta resetirao, i uspio se nekako dic, i onda prvi put kad se win dignuo zasteko je, i ja sam ga moro resetirat, i ponovno se uspio dic, i onda je radio...
I spojio se ja na net, upalio MSN, prico malo sa prijateljem, kontaktirala me cura, i puf, iskljuci se....
I ponovno poceo onako pistat kad sam ga pokusao upalit, ja po**zdio, ostavio ga...
I onda sam mislio da je do ove jedne plocice RAM-a, i izvadio tu plocicu(a druga je ostala unutra od 256 Mb, a izvadio sam od 32 Mb)
I krenem ga dizat, opet nece...
Nakon nekog vremena ja ga iskopcam iz svega, i ukopcam opet sve u njeg, i probal ga upalit i radi...
A sad do kad ce radit ne znam
Eto dal tko zna sta mu se desava...??

btw: intel celeron 1,21 GHz 256 Mb RAM, i dalje podatke ne znam