ovo ce biti fora kada dodje... samo ne znam tko bi izdvojio recimo 400kn za autic... da imas dijete doma, onda bi to moglo posluziti kao neka isprika...![]()
Ovo je bome ludo - autić na daljinski, a daljinski je vaš bluetooth mobilni telefon...
Bluetooth™ Car CAR-100
3-9-2003
You are what you drive. And the Bluetooth™ Car CAR-100 is an impressive statement. In addition it's also an incredibly fun gadget. Use your Sony Ericsson Bluetooth™ mobile phone to charge and control the CAR-100 and you'll have hours of fun. Gaming doesn't need to be a piece of software anymore.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ovo ce biti fora kada dodje... samo ne znam tko bi izdvojio recimo 400kn za autic... da imas dijete doma, onda bi to moglo posluziti kao neka isprika...![]()
a kolki je taj autic?
Mali. Ko neki majorette autić.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Zbilja zakon.Nadam se da će doći kod nas
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Mozda bi i bilo zanimljivo, ali Dzejmsu Bondu a ne momcima od preko 20 godina![]()
Premali je nestane mi Ken unutra...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
A jel klima u dodatnoj opremi il dolazi serijski?
Ma serijski.Kao i alu felge![]()
ja sam dobio taj autić od bratića iz njem. i fenomenalan je.
za ubiti dosadu
dario_mobifreak
Zbilja???Kak radi?Na koliko metara od moba se može vozit? (Mislim da je 10)
...ak' dobro zavitlaš ide i dalje...![]()
autić je super,nisam isprobavao ali po kući mi ide u svim sobama,vani bi mogao teoretski 30m ali i više,kad bude bolje vrijeme probat ću kolko ide daleko pa ću javiti
dario_mobifreak
jel ide samo ravno ili skrece?
i jel to radi samo na SE ili na svim BT modelima
u svim smjerovima ide,kolko znam radi meni na t610,i probo sam od starog SE t68 radi
dario_mobifreak
jel ga mozes gasom vrtit na mjestu kada skrenes i dodas gas???
Ajme kaj ste zahtjevniMa koliko to ima konja?Koliki mu je obujam motora?Imaš li Bridgestone gume za njega možda?Jel možeš napravit okret za 360 stupnjeva iz vožnje?
pa ima spojler, mislim da onda ide preko 250
...dobro koliko bi ova perverzija trebala biti u slobodnoj prodaji...
taj autic je bio na infu i furao sam ga preko t68i
zakon
ja sam zakon, a pitam se što ste vi?
To sam vidio u dodatnoj opremi na se site-u. Mislim stvarno sonyericsson ima ludih ideja... Spojler mu izgleda kao loop antena (kao i kod mobitela) a to i je, antena
Seriously?
kad će doć kod nas,kolko košta, kupit ću si isgurno
Ja sam taj auto (mozda stariji model) vidio na info sajmu prije 2 god.
to nije nist novo
vidite i sami koji je datum ispod slike
Bookmarks