@zerobravo
čuj svaka čast ali ovo je way too much...pa ko če sve to skinut? I još preko rapida, ako nemaš premium, između fajla treba čekat do sat vremena za skidat! Anyway![]()
@zerobravo
čuj svaka čast ali ovo je way too much...pa ko če sve to skinut? I još preko rapida, ako nemaš premium, između fajla treba čekat do sat vremena za skidat! Anyway![]()
pa gle, ne moraš ti sve skinut, skini ono što te zanima, tipkovnica CTRL+F i upiši konkretno, a i za rapidshare dijele premiume, pa skidajte, stavio sam i hrpu premium accaunta. tu imaš igrica i programa za S60 i stare i nove i UIQ, sve dam samo da prodamIzvorno postao Nono01
i da, ja se trudim da pomognem a vi me još popljujete.....
kako nezahvalno......
sramota..... e ništa vam više ne dam.......
EDIT: i još mi je ovo 1.000 post.........
Zadnji uredio zerobravo : 27-06-2006 u 10:49 Razlog: ispravak dijaktritičkih znakova
molim da se dalje držite topica.
e zerobravo svaka ti dala za ovo...svaka čast na trudu...tek sam sad vidio![]()
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
isto samo zahvaljujem.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ljudi, ja sam poskidao večinu, igre i aplikacije su odlične, samo je problem što je na rapidshareu, pa ako netko ne skine u roku mjesec dana ukidaju link. pa vam predlažem da pokupite premium accaun za ovo pa iskoristite ga koliko god možete. nečete požalit.
ej evo imam i ja jedan sajt za besplatne symbian i java aplikacije i igrice. nije los
WWW.GETJAR.COM
ima li sta za symbian 9.1Izvorno postao zerobravo
Bookmarks