Meni se to dogodilo na mom K750..jednostavno crko i serviser mi je mjenjao joystick ali nije bilo do njega,vec je navodno kako on kaze poso cip od joysticka na ploci..popravak me doso 400kn posto nisam imo garanciju..sad mi radi bez problema.
Meni se to dogodilo na mom K750..jednostavno crko i serviser mi je mjenjao joystick ali nije bilo do njega,vec je navodno kako on kaze poso cip od joysticka na ploci..popravak me doso 400kn posto nisam imo garanciju..sad mi radi bez problema.
Meni je sa jojstickom sve u redu, a imam ga 10 mjeseci, tu i tamo ga malo propušem sa pusterom (stomatološkim) i sve šljaka za pet.
PREDATOR
a slušajte meni frendu isto otišao jojstick ali nekad zna proradit -- to je vjerovatno do jojsticka jel da
Ista stvar i kod mene na K700i - na početku je zezao samo prema dole, a sad zezaju svi smjerovi, da poludiš. Kad ga prstima malo rasklimam, radi dan-dva i onda opet.
Dzojstik se ne popravlja, vec se menja. Svi dzojstici na Sony Ericsson-ima su isti jos od T68 pa do danasnjih modela. Pricam o "uredjaju", ne o kapici koja viri van maskice. Sam dizajn (tj. oblik) i visina kapice su "krivci" za razlicite ugodjaje kod koriscenja telefona pa se cini da su u pitanju razliciti dzojstici. Misljenja sam da su za dzojstik pogubni prasina i vlaga, pa tek onda sila kojom se deluje. Posebno sto sam vidjao komade sa po 500000 pomeranja koji su radili sasvim normalno.
Bookmarks