V360v![]()
V360v![]()
Hvala!
Jel bi mi mogao netko rec po kojoj cijeni bi se V360V mogao kupit, i gdje bi bilo najpovoljnije (u ZG)?
![]()
Enilon
Imaš u oglasniku za 700kn odkodiranih a ako hočeš novu u vipme kompletu je 1291kn,prodaš broj i izađe manje!Izvorno postao Enilon
![]()
L6 ti ima manju memoriju od v360, ima lošiji display (120x160), nema podršku za skinove..... dakle, v360!
Od te dvije motorole definitivno uzmi V360, a ako zelis sve prednosti v360 u kucistu L6, tada je motorola L7 za tebe. Razimsli i o njoj, iako ne znam kakav ti je budget za kupovinu moba, jer je L7 ipak malo skuplja.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Cini mi se da cu ipak uzeti V360V...
krivi smajlic
![]()
Zadnji uredio Inovator : 26-06-2006 u 23:33
Enilon
dobar izbor, ja nikad nebi uzeo ove tanke, a široke mobitele, možda se nekima to sviđa, ali meni ne, usto volim preklopne.Izvorno postao Enilon
Da bar motorola izbaci neku takvu sličnu dizajniranu motorolu, može bit ista samo da stave drugi naziv, samo sa megapikselnom kamerom, autofokusom, bljeskalicom, naravno proširivom memorijom, radio bi dobro došo, i još par sitnica recimo equalizator... da ne nabrajam te sve stvari i jooš više ima k750i, ali ja bi rađe motorolu sa tim svime.
Bookmarks