Izvorno postao a.k.
EDIT: Vidim da smo u isto vrime. Rađe skini ovaj moj jer je to najnovija verzija. Meni nije tilo flash napraviti sa tom 1.8.1..
Izvorno postao a.k.
EDIT: Vidim da smo u isto vrime. Rađe skini ovaj moj jer je to najnovija verzija. Meni nije tilo flash napraviti sa tom 1.8.1..
E sorry što gnjavim,al onaj link ne radi,pišu mi ona sranja,al download ne počinje.Izvorno postao a.k.
Izvorno postao Ghost Face
Ma ne gnjaviš, nema veze sad ću ti uploadati svoj
Ono SDL ti je za ući u taj program.
DOWNLOAD
Ništa, i dalje ga samo u P2Ktools prepozna samo u AT modu.![]()
Pa da ponovim jel si prije instaliranja novih izbrisao stare drivere iz registrya?Izvorno postao Ghost Face
Postoji još jedna mogučnost,skini si PST Evo ti link gdje se nalazi:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...light=motorola
Pa kad te pri spajanju traži drivere pošalji ih manualno na ono mjesto gdje si instalirao PST a ako neče ni onda najvjerovatnije nisi dobro izbrisao stare drivere!
Zadnji uredio fliponja : 25-06-2006 u 14:45
To sam zaboravio. thxIzvorno postao fliponja
Mnogo puta je vec pisano, ajde MPT neces, ali RSD Lite moras, i njega prvo startuj, naravno prikopcan mob, i ako ti RSD ocita mob i prikaze u prvom redu da ga je prepoznao onda OK, pogledaj u device menager_u sta ti pise za V3,jer je imam, da li kao modem, ili kao intefrejs sa onim grdnim instalacijama, i ne brisi vise XP, on je najmanje kriv, potrazi malo unazad kako se brisu drivers_i i onda instaliraj 2.9, ali pre toga obrisi sve iz device...
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
Pitanjce: da li si prije instaliranja novih drivera izbrisao stare iz registrya?Izvorno postao Ghost Face
Sory na pogrešno mjesto sam quoto ali tebi je išlo!
Zadnji uredio fliponja : 25-06-2006 u 14:20
Bookmarks