200e... maximum, po mom misljenju, posto je nova
Znači zanima me koliko bi mogao dobiti za 6600, stara 2 tjedna, zadnja iz mobisa, koštala je 2100 kn, garancija, sve....
200e... maximum, po mom misljenju, posto je nova
VK 1010-IO
Ja ne bi dao više od 1000 kn znam da je to tebi vjerovatno malo ali to je ipak dosta stari model.
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
http://www.oglasnik.hr/trazi/mobitel...dje=kategorija
probaj si malo pogledat kak ljudi cijene gore na oglasniku. inače, ja bi također dao do 1000 kn, znam da je nova, al tak se kreću cijene. uostalom, pogledaj gore.
900kn..........
pa ne zanimalo me samo informativno, nisam ni mislio prodavat mob...ali strašno, fakat mogu dobit siću za mob
da, to je istina, i zato ti se ne isplati prodavat ak ne moraš. evo recimo ja sam za svoju 6260 dao 1500 kn, prije negdje oko godinu dana, sad ne mogu dobit ni 800, jer star je model, novi izlaze, a i relatvno stariji dosta pojeftinjuju, tak da također kao i ti, ne želim ju prodavat, jer mi se isplati, dok gura, dobro, kad stane, 3 metra pod zemlju i to je to.
stvarno je premalo za to sto si platio, ali zato se ti stariji mobiteli a i opcenito svi ak se ne misle prodavati nikako ne uzimaju u ducanu...
Bookmarks