mislim da je oko 170 kn
ja kad se danas nadjem s tim cuvenim trgovcem, uzet cu mu d500 i nokiu i ostavit cu sio lovusad salu na stranu, mislim da cu mu vratit pare i mobitel on meni nek vrati d500 i gotovo, tak i tak imam jos ponuda.
opet pitanje kolko bi kostalo flashanje moba?
mislim da je oko 170 kn
Jesi li pokušao prebaciti bilo koji midi file (melodiju) s kompjutora u 6600 i staviti za zvono?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
nisam probo kad nemam ni jedan midi file na kompu!
i jos sam nesto skuzio, kad upalim alarm i kad bi mob trebao pocet zvonit on se sav zamrzne i nemogu nista s njim osim izvadit bateriju!
Ti bokca!
Pošto je strani mob (rekao si nema hr), možda je nestručno flashan...
Moj ti je savjet-nemoj ga prodavati jer lovu nikakvu nećeš za njega dobiti, a to je još uvijek odličan smartphone.
Imaš li nekoga da ga odneseš na stavljanje novoga softa? To i nova kartica bi te došlo cca 150-200kn.
Ajde skini bilo što s neta u midiju pa prebaci na mob. Imaš dosta mjuze, čak i na forumu.
U Mobisu!
prebacio sam s curinog moba i ne zvoni ni s tom melodijom!
a imam nekog lika koji ima svoj servis pa cu otic do njega i pitat ga sta s tim!
ak bi me doslo i jedno i drugo cca 200 kn mozda bi to rijesio a sad je pitanje i u kakvom je stanju baterija, sad ga imam 5 dana i drzi cca 1, 1 i pol dan jel to o.k.
i neznam sto s joystickom valjda nece riknut?
Zadnji uredio m3 power : 29-06-2006 u 10:36
A, to su ti Symbiani, odn. jedna od njohovih većih mana. Da staviš posve novu bateriju, držala bi ti max cca 2 dana.Izvorno postao m3 power
Za batku se ne brini, a mob odnesi kod tog tipa.
U Mobisu!
ma to sa baterijom, ko što je mobyy već rekao, je mana svih symbina... I meni je baterija držala max dan i pol...
Joystick je kvalitetno napravljen i nećeš imati problema s njim...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ljudi puno vam hvala na pomoci, stvarno ste mi puno pomogli.
cujemo se jos.
...prijatelju, neko te hebeno zahebao..tog sam se i ja bojao jer sam kupovao od nekog lika iz Ogulina, a on mi je slao poštom...uglavnom, nadam se da ćeš uspit riješit problem... ostaje ti flashanje moba, a ako imaš nekog frenda koji se time bavi puno ćeš jeftinije proći...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Dam ti ja N-gage za taj telefon! N-Ggage je u super stanju!![]()
N-gage prodana! Kupujem 6600
Ponude na PM......
Posjetite najbolji blog u vk: bigblog.tportal.hr/bivsi-3d
mobitel je doso iz servisa i samo ga je trebalo flashat! i sad sve radi.
nego da ne otvaram novu temu, da li je tko kupio u kvarku onaj mmc od 512mb?
jel zadovoljoan s njim? da li jos uvijek postoji onaj kvark u ilici 133, malo sam gledo kad sam prolazio tramvajem ali ga nisam uocio?
inace ljudi hvala na pomoci!
svaka mmc kartica ti je dobra,kvark u ilici ne postoji više.
Pogledaj po netu HGspor, Feniks computers, Ve-Mil...
Drago mi je da si riješio probleme sa 6600.
U Mobisu!
Ja sam kupio MMC 512MB RS,DV, za svoju 6630, u Feniksu... I mogu reći da kartica radi bez greške... Još sam dobio garanciju na 5 godina za karticu, a platio sam ju ful malo...![]()
i ja sam uzeo obicni mmc za fotic od 512mb, bila u 6600 i 6230 i bez beda radi . malo sporo , ali ide - sporo u odnosu na rs-mmc u 6630 .
stari,bok!Izvorno postao Mobyy
maska ti se skida na vrlo jednostavan nacin.
Samo sa donje strane noktima uhvatis i malo jace,ali oprezno povuces,i ona ide dolje.ako imas sta,pitaj mene...![]()
To ti je jako jednostavno.Nabavis si neki mp3 player npr oggplayer sa stranice dotsis.com i prebacis sve mp3 u folder zvucni isjecci/digital.zvukovi...Izvorno postao Ico86
@Sale: to je sve opisano na linku koji sam mu dao... I to što si napisao je tamo opisano...
pitanjce!!
htio sam pitati,dali ja mogu update nabaciti na svoju nokiu,i dali to ima ikakvog učinka na moj mobić?:throw:
naravno da ima,ali na 6600 ne možeš sam, moraš u servis,nekih 170 kn!
znam da se inace serviseri ne preporucaju, ali evo ovi su meni za 100 kn napravili pa ako oces broj mogu ti ga dat!
DAJJJ!!!Bio bi ti jako zahvalan..Izvorno postao m3 power
Kako si na kraju riješio password na MMC kartici? Evo ja isto kupio 6600 i ima taj pass...
Bookmarks