a pazio sad! kad sam stavio mmc natrag trazi me sad njegov kod kojeg opet nemam i neznam!
ne trepce svjetlo na zaslonu!
a pazio sad! kad sam stavio mmc natrag trazi me sad njegov kod kojeg opet nemam i neznam!
ne trepce svjetlo na zaslonu!
Zadnji uredio m3 power : 25-06-2006 u 00:30
Formatiraj karticu u kompjutoru. Imaš li čitač kartica? Jesi pokušao s kodom 12345?Izvorno postao m3 power
To mi se čini kao ozbiljan kvar na 6600. Da ti to lijepo vretiš frendu? Kažeš samo da ti se mob ko ne sviđa i da se ne možeš naviknuti na njega. Nemoj mu niš govoriti o problemima.![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
e kad bi mi to bio frend to bi biloto je neki lik iz oglasnika s kojim sam se trebo ujutro naci i nije se pojavio
kao naci cemo se popodne, ak ne dodje onda sam popusio i to velikoo.
![]()
nemam citac kartice, a sta se desava da npr kupim novu? ocu onda moc ukucat tu neku novu sifru?
p.s. mobyy puno ti hvala na pomici!![]()
S novom karticom ćeš moći raditi što te volja. Samo, mislim nije u tome problem.Taj mob bi trebalo flashati novim softom, a onda i tu staru karticu formatirati i teoretski bi imao "novu 6600".Izvorno postao m3 power
Ali prvo se ti nađi s tim čuvenim "trgovcem"...
U Mobisu!
ja kad se danas nadjem s tim cuvenim trgovcem, uzet cu mu d500 i nokiu i ostavit cu sio lovusad salu na stranu, mislim da cu mu vratit pare i mobitel on meni nek vrati d500 i gotovo, tak i tak imam jos ponuda.
opet pitanje kolko bi kostalo flashanje moba?
mislim da je oko 170 kn
Jesi li pokušao prebaciti bilo koji midi file (melodiju) s kompjutora u 6600 i staviti za zvono?
U Mobisu!
Dam ti ja N-gage za taj telefon! N-Ggage je u super stanju!![]()
N-gage prodana! Kupujem 6600
Ponude na PM......
Posjetite najbolji blog u vk: bigblog.tportal.hr/bivsi-3d
mobitel je doso iz servisa i samo ga je trebalo flashat! i sad sve radi.
nego da ne otvaram novu temu, da li je tko kupio u kvarku onaj mmc od 512mb?
jel zadovoljoan s njim? da li jos uvijek postoji onaj kvark u ilici 133, malo sam gledo kad sam prolazio tramvajem ali ga nisam uocio?
inace ljudi hvala na pomoci!
svaka mmc kartica ti je dobra,kvark u ilici ne postoji više.
Bookmarks