S obzirom na tehnologiju izrade, predviđaju da će ići do 16GB, a razlika je u tome što su duplo manje od ovih, ali postoje adapteri. Negativna strana je što su najvjerojatnije duplo skuplje :-(Izvorno postao silvano
S obzirom na tehnologiju izrade, predviđaju da će ići do 16GB, a razlika je u tome što su duplo manje od ovih, ali postoje adapteri. Negativna strana je što su najvjerojatnije duplo skuplje :-(Izvorno postao silvano
ima od 2 GB za 600 kn. a ona od 1 GB za 400 kn. (sandisk)
![]()
Original Sony se koliko vidim vrte 900-1000kn 2GB. Ali ovo mi je ipak malo previše 2000kn za ovu od 4GB, nisam mislio da će cijena biti točno dvostruka. Kod drugih vrsta kartica s porastom kapaciteta opada cijena 1 MB čini mi se.Izvorno postao kekec
![]()
Uglavnom na Googleu sam našao nek cijene u dolarima za MS Micro i one su za oko 50% skuplje od Pro Duo koliko ja vidim.
Di si vidio 2 Gb za 600 kn? Ovu od 1 GB sam vidio za 400 kn u Autronicu ali od gigu sam najjeftiniju našao za 885 kn.Izvorno postao kekec
Evo ja sam sad također pogledao, najjeftinija je 885kn (2GB), a isto je SanDiskova.Izvorno postao bluntafari
![]()
evo pogledajte ove kartice, na kraju stranice su ove od 2 Gb
Koliko vidim ti si dao link na Secure Digital kartice o kojima nije ovdje riječ.
Pravi link je ovo.
No, uglavnom što si htio reći ovim linkom? Pro Duo od 4GB tamo nema, a 2GB nije ništa jeftiniji.![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Ma daaaj! Ja sam svoju SanDisk od 1GB platio 700kn, i to prije samo 4-5 mjeseci!Izvorno postao kekec
![]()
Jas sam svoju od 1 Gb platio ni 400 kn prije 2 mjeseca u Austriji.
Mali update na ovu temu:
U Slavonskom Brodu sam pronašao Sony MS Pro Duo 2GB za 799kn -15% za cash. Jako mi je interesantna cijena. Jeftino je navodno radi toga što oni direktno naručuju od Sony-a i njihov su servis. Inače znam da ta firma radi direktno sa Sony-em pa me to ne čudi, ali još ću malo otići pogledati kartice da nisu neke lošije iako sumnjam. Sony je Sony. Ako tko slučajno zna postoje li neke lošije Sony kartice neka kaže. No ponavljam u ovu firmu nemam nekih sumnji jer ih poznam i rade direktno sa Sonyem.
Uglavnom:
Sony MS Pro Duo [2GB] - 799kn (-15% za cash)
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Bookmarks