Ako nećeš tako uskoro kupovati, mogao bi razmisliti o tome da kupiš MS micro, karticu, koje su sada već izašle, i koju ćeš moći koristiti u k800 i narednim SE mobitelima, a pomoću adaptera ju možeš koristiti i u ovima sada.Izvorno postao DJ DeVelox
Ima li gdje u Hrvatskoj za kupiti ova kartica (kapciteta 4GB)? Ja sam pronašao samo od 2GB iako na www.sony.hr navode i onu od 4GB. Nisam još kontaktirao Sony, ali da pitam ovdje ako netko zna gdje se i po kojoj cijeni može kupiti ili kada bi se trebala pojaviti (nije hitno jer ne kupujem karticu tako skoro). Ako ne nađem vjerojatno ću uzeti 2GB (cca. 1000kn ako se ne varam).
Usput, podržava li SE W900 4GB kartice? Ja sam pročitao da podržava, no ipak da provjerim, što je sigurno, sigurno je...![]()
Zadnji uredio DJ DeVelox : 05-08-2006 u 10:45
Ako nećeš tako uskoro kupovati, mogao bi razmisliti o tome da kupiš MS micro, karticu, koje su sada već izašle, i koju ćeš moći koristiti u k800 i narednim SE mobitelima, a pomoću adaptera ju možeš koristiti i u ovima sada.Izvorno postao DJ DeVelox
a po čemu se razlikuju te micro od ovih običnih?
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
velicini samo
@DJ DeVelox imas 2gb kartice ispod 900kn
Nije loša ideja... A kolika je razlika u cijeni? Npr. MS Micro 4GB (ako ima) i MS Pro Duo? Problem je što sam tek kupio W900 pa baš i nisam pri novcima, ali kad budem kupovao ne idem ispod 2GB... Ako je razlika poveća mislim da ću ipak žrtvovati kompatibilnost.Izvorno postao sethzg
![]()
S obzirom na tehnologiju izrade, predviđaju da će ići do 16GB, a razlika je u tome što su duplo manje od ovih, ali postoje adapteri. Negativna strana je što su najvjerojatnije duplo skuplje :-(Izvorno postao silvano
ima od 2 GB za 600 kn. a ona od 1 GB za 400 kn. (sandisk)
![]()
Original Sony se koliko vidim vrte 900-1000kn 2GB. Ali ovo mi je ipak malo previše 2000kn za ovu od 4GB, nisam mislio da će cijena biti točno dvostruka. Kod drugih vrsta kartica s porastom kapaciteta opada cijena 1 MB čini mi se.Izvorno postao kekec
![]()
Uglavnom na Googleu sam našao nek cijene u dolarima za MS Micro i one su za oko 50% skuplje od Pro Duo koliko ja vidim.
Di si vidio 2 Gb za 600 kn? Ovu od 1 GB sam vidio za 400 kn u Autronicu ali od gigu sam najjeftiniju našao za 885 kn.Izvorno postao kekec
Evo ja sam sad također pogledao, najjeftinija je 885kn (2GB), a isto je SanDiskova.Izvorno postao bluntafari
![]()
evo pogledajte ove kartice, na kraju stranice su ove od 2 Gb
Koliko vidim ti si dao link na Secure Digital kartice o kojima nije ovdje riječ.
Pravi link je ovo.
No, uglavnom što si htio reći ovim linkom? Pro Duo od 4GB tamo nema, a 2GB nije ništa jeftiniji.![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Ma daaaj! Ja sam svoju SanDisk od 1GB platio 700kn, i to prije samo 4-5 mjeseci!Izvorno postao kekec
![]()
Jas sam svoju od 1 Gb platio ni 400 kn prije 2 mjeseca u Austriji.
Mali update na ovu temu:
U Slavonskom Brodu sam pronašao Sony MS Pro Duo 2GB za 799kn -15% za cash. Jako mi je interesantna cijena. Jeftino je navodno radi toga što oni direktno naručuju od Sony-a i njihov su servis. Inače znam da ta firma radi direktno sa Sony-em pa me to ne čudi, ali još ću malo otići pogledati kartice da nisu neke lošije iako sumnjam. Sony je Sony. Ako tko slučajno zna postoje li neke lošije Sony kartice neka kaže. No ponavljam u ovu firmu nemam nekih sumnji jer ih poznam i rade direktno sa Sonyem.
Uglavnom:
Sony MS Pro Duo [2GB] - 799kn (-15% za cash)
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Bookmarks