StumbleUpon - nevjerojatna ekstenzija za surfanje po preporuci, ne znam kako bi drugačije opisao. Kreirate account i odaberete kategorije stranica koje vas zanimaju (npr. anime, auto, satire, weird...) i kad kliknete na Stuble! gumb na toolbaru baci te na stranicu koji neki user s ukusima sličnim tvojima preporučio. Znači ko da ti stalno netko govori koje su dobre stranice za što btw pol bookmarka koje trenutačno koristim sam našao ovako

All-In-One Gestures - mouse gestures su mi vjerojatno najbolja stvar u firefoxu. Totalno ubrzanje rada i rješenje pitanja koje je netko postavio gore (učitavanje backa iz cachea) i još puno dobrih stvari. Tko ovo nije probao ne zna što propušta, totalno je prekorisna funkcija. Inače funkcioniraju tako da desno klikneš bilo gdje i onda napraviš potez mišem. Ovisno o tome što si namjestio dogodit će se nešto, ali npr ja imam da je mouse gesture L (desni klik i potez lijevo) back, F je forward, UD (up down) je refresh, DR je close tab, L U je undo close tab (obrnuti potez od close taba pa mi je logično pamtit ) itd.

Optimoz tweaks - mali tweakovi u interfaceu, od kojih je najjači autohide sidebara

Tab Mix Plus - podešavanje ponašanja tabova i raznih eventova oko njih do najmanjih detalja, ovo je must have za customization freakove (poput mene, heh heh)

BTW ako netko nije znao - ako instalirate MR Tech Local Install više nećete imati problema s compatibilityjem extensiona jer s MR-om dobijete opciju "Make compatible" kad desno kliknete ekstenziju... ja imam ekstenzije koje bi trebale raditi samo na Ffoxu 1.0, a eto rade i na najnovijem

Super Drag And Go
- obožavam ga. Samo dragaš nešto označeno negdje i ffox pretraži google za to što si označio. Priceless.

FastDic - pretražuje razne engine i dictionaryje ovisno o tome kako klikneš na riječ ili frazu (ctrl+click, alt+click, shift+click), isto ful korisno za brzo pretraživanje

Jao volim ffox, volim ekstenzije