ne znam dalje, nisam to probavao. a i imas u sticky-u tocno kako se spaja sa far manageromIzvorno postao VL@DO
ne znam dalje, nisam to probavao. a i imas u sticky-u tocno kako se spaja sa far manageromIzvorno postao VL@DO
iPhone 5s 16 GB
ako si ga sa nekim programom stavljo firmware ne nosi ga nikako u servis jer će ti oduzeti garanciju,ako ga nemoreš spojiti jedino ti ostaje odnesti nekom sa service kabelom!![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Evo ovako
Imam K750i, brandiran na Vip/Vodafone, CID 36. Htio bih ga debrandirat pomocu postupka na prvo stranici ovog topica, ali u DaVinciju mi pise da je Phone Color: Brown, a trebao bi bit Red. Kako to mogu promjeniti?
I da li se to moze napaviti na mobu s ovim postavkama:
Language:EMEA_2
CDA Number:CDA102338/29
Da li pri debrandiranju stavljam najnoviji firmware?
Hvala!
Izvorno postao niksy
odi na topsony i tamo sve imaš!
Nasao sam link za prebacivanje u Red, ali kad skinem file EROMA1DB201036RED (koji mi treba za flash) kaze da je ta .rar arhiva ostecena ili uopce nema podataka. Sto da radim?
EDIT: Rijesio problem
Zadnji uredio niksy : 21-11-2006 u 22:07
Kupio sam jucer k750 na vipovoj akciji i ustanovio sam da mi mob ima CID:49 jel imam kakve sansne da ja u skoroj buducnost sam stavim Frimware od W800, te editiram meni i zakljucane stvari?
Eh da, updateo sam ga prije neg sto sam procito ovu temu na najnoviji frimware :S
v525@...V3 RAZR...
Flash -> TRIPLETS_G_0B.09.72R :: Flex -> SE7495AXXH1082
ES Forum <-> Mobile Files Forum <-> HF Forum <-> Forum.hr <-> And The Winner Is
nema to veze što si ga updato,još i dalje ti je cid49,moreš ga jedino kod nekog unlockera na w800 ali ćeš izgubit garanciju,na CID49 se još radi na provbijanju kodova ali i kad bude probijeno sigurno nećeš ga moć u w800i pretvorit jer nema i neće izlazizi w800i sa CID49!
Bookmarks