Finalization se ne smije čekirati, a što sa Customization?
Finalization se ne smije čekirati, a što sa Customization?
Niti custiomization, jer sam customiziraš nakon što ga flashaš, sa FARom snimiš customization datoteke...Izvorno postao EliteSecurity
Evo upravo sam sam si stavio R1BC002 softver i mnogo je bolje bez onih t-mobile ikona...
Hvala Sethzg!
Evo išo sam i ja probat stavit novi firmware i sve je teklo dobro dok nije došlo do 36% i onda stalo to sam napravio dva puta i svaki put isto
Flashing 291 blocks...
Last block flashing error
Execution Time - 00:04:09
Error: 0x005556
Please help!
There are no shortcuts in evolution.
Daj molim te reci koje ti main i FS datoteke skineš sa topsonyaIzvorno postao EliteSecurity
Evo sa drugom main datotekom ide duže od 36%![]()
Ma treba samo promjeniti firmware čim zašteka. Drago mi je da ti radi...Izvorno postao nix1001
Ej sad kad sam promjenio firmware,jel mora biti iznad signala onako plavo jel mi je to prije pokazivalo da je gprs uključen?!
sorry ako sam dosadan ali samo da još pitam dal ga mogu vratit na d750i jer ako mi joystick počne štekat neće mi vrijedit garancija
Ja sam skinuo W800_R1BC002_MAIN_FS_EMEA_1_CID36_BIN.rar saIzvorno postao nix1001
http://rapidshare.de/users/95WFQ
Jel imaš pass za topsony?
DA i evo uspio sam radi ko avion samo da još pitam, dali se može na isti način na w800 stavit software od w810i?
ne, možeš neke djelove staviti ali ne možeš ga flash-ati na w810.Izvorno postao nix1001
Ljudi,napravili su nekako to da se pozadina walkmana moze promijeniti,ali jos uvijek ne mogu to u potpunosti napraviti....Ja sam napravio sve polovicno kao i oni i onaj izbornik gdje pise:"sada svira","izvodaci"...itd. mi je jos uvijek cijeli narancasti,ali mi je zato izbornik kada stistem Sada svira ovakav: (sorry zbog lose kvalitete)
![]()
When we are good,they never remember...
When we are bad,they never forget...
Bookmarks