KATASTROFA
išao sam kopirati FS mapu sa moba na računalo pomoču FAR managera i sve što sam dobio FAR koji se zblokao i nereagira, prazna mapa naziva FS, i mob koji nemogu uključiti![]()
KATASTROFA
išao sam kopirati FS mapu sa moba na računalo pomoču FAR managera i sve što sam dobio FAR koji se zblokao i nereagira, prazna mapa naziva FS, i mob koji nemogu uključiti![]()
Čudno je da ti se mobitel ne želi upaliti, jer se prilikom kopiranja sa moba na komp, na mobitelu ništa ne mijenja. Napravi slijedeće: Izvadi bateriju i ostavi ju vani par minuta, pa ju stavi i probaj ponovno upaliti. Većini je to pomoglo.Izvorno postao loklar
Ma več jesam, ali ne pomaže...
Kad ga spojim s punjačem uopće mi ništa ne pokazuje, niti ga mogu ponovo pokrenuti s FAR menagerom.
EDIT: hm..., baterija mi je bila na nekih 30% kad sam išao to raditi, ima li to kakve veze
Mislim da nema, probaj ga ugasiti pritisnuti c i očitati sa davincijem, ako ti ga uspije očitati, snimi novi firmware i to je to. Da, ako znaš još nekoga da ima isti takav, bilo bi dobro da ti on da punu bateriju dok to radiš...Izvorno postao loklar
Ne pomaže, probao al ništa se ne događa. Uopće ne reagira ni na davinci 13.7 ni 13.8...Izvorno postao sethzg
Probat ću još s punom baterijom, ali to kako mi se čini neću moći danas.
Ima li još netko kakvu ideju prije slanja na servis?
znam da je nategnuto, ali probaj u drugi usb port uštekati, jer, naime davinci ti skenira samo jedan port.Izvorno postao loklar
ne pomaže, probao sam sve portove i ništa![]()
eto tako ti ja imao isto to....vidi temu http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=22951Izvorno postao loklar
i servis ništa ne može, i sad čekam Inovatora da nađe vremena da ga pogleda, i tak.....
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
Mislim da nije isti slučaj, jer ga ja nisam pokušao fleshati niti otključavati a ni CID nisam mijenjao...Izvorno postao milo dete
Sve što sam napravio je bilo da sam pokrenuo FAR, spojio orginalni kabel,kad mi je otvorio mob označio sam mapu FS i stisnuo F5 da je kopira na desktop...zatim je sve stalo na nekoliko sekundi i onda se FAR srušio...
Moram napomenuti da mi je sve super radilo s FAR-om do tada (mijenjanje ikona)...
Na kraju od svega ostala mi je samo prazna FS mapa na desktopu i mob koji nemogu pokrenuti.
Koji sam ga racku išao kopirati na komp.
Vidjet ću još sutra ako uspijem nabaviti punu bateriju što se da napraviti,
u svakom slučaju hvala.
Gdje da provjerim dal mi je telefon CID29 ili CID36 ?
Mislim da ti to piše kad ga spojiš sa DaVicijemIzvorno postao tomasini
There are no shortcuts in evolution.
da prikaže ti se na lijevom ekranu!![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
stavio v5.4... video framerate sad je 13fps sto je ok... slike su puno ostrije sve u svemu solidno
jel to pričaš o w800i ili ?Izvorno postao ..::HRCO::..
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Potrazite malo po drugim forumima jer ima puno boljih verzija drivera kamere, ekipa modificira drivere i dosta su bolji od orginalnih!!![]()
d750i................Izvorno postao tj1
MOŽE MI NEKO POSLATI MAILOM davinci client v13.7.S ONE STRANICE(http://mikhan.narod.ru/se/k750flasher_13.7.zip) VEZA MI PUCA NAKON 20% DOWNLOADA,ILI AKO NEKO MOŽE DA MI POŠALJE NEKI DRUGI LINK ZA DOWNLOAD.MOJ MAIL: AHRGOVI2@YAHOO.CO.UK
HVALA
Ljudi pomagajte! Imam SE W800i i stavljao sam novi firmware. Sve sam dobro napravio, ali ga nisam finalizirao. Sad ga ne mogu upaliti. Ne mogu ga spojiti ni na davinci ni na far manager. comp mi ga uopce ne prepoznaje. POMOZITE!!!![]()
Mislim da mob treba fleshat... Ako imaš garanciju nosi ga u servis da ga fleshaju, ako ne onda kod nekog unlockera ili ko se bavi mobitelima...Izvorno postao VL@DO
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
A nikako ga ja ne mogu kod kuće jer imam garanciju od emsc servis centra, a ja sam u VŽ.Izvorno postao Ico
Poslao sam mobitel u servis, a oni su meni nakon 5 dana poslali NOVI MOBITELIzvorno postao VL@DO
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel netko prati strane forume u vezi sa SEMCtool v8.4 cracked programom?
v525@...V3 RAZR...
Flash -> TRIPLETS_G_0B.09.72R :: Flex -> SE7495AXXH1082
ES Forum <-> Mobile Files Forum <-> HF Forum <-> Forum.hr <-> And The Winner Is
Bookmarks