to je malo stariji softver najnoviji za w800 je r1bc
sve sam to već napravio, ah, sutra ću ga dat preflešat, sad je r1n035 software od T-mobila, pa ćemo onda vidit. možda bude.Izvorno postao sasha-SE
eh, dal je duo pro?
ej sorry na zezanciji sad sam našo temu od veljače 2006 s istim problemom ...![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
to je malo stariji softver najnoviji za w800 je r1bc
MOJ FOTO ALBUM http://picasaweb.google.com/simovic.aleksandar
onaj thread od 02.06. je riješio problemo s novijim softom pa se nadam da ću i ja. hvala drugovi na suradnji , najjači steIzvorno postao sasha-SE
e, dobar onaj phone expl. - tenkju![]()
Zadnji uredio AutoXpert : 29-08-2006 u 21:44
Sljaka!
jel se s 5.3v dobije bolji framrate videa (15fps) od sadasnjih 9fps na 4.5v (R1AA008)???
to ne znam , al mi se čini bolji na K600i s zadnjim softverom, nego na W800i. općeniti mi se čini sve brže i bolje. Možda dok se ne naviknem na 800tku.
Sljaka!
stavio v5.4... video framerate sad je 13fps sto je ok... slike su puno ostrije sve u svemu solidno
MOŽE MI NEKO POSLATI MAILOM davinci client v13.7.S ONE STRANICE(http://mikhan.narod.ru/se/k750flasher_13.7.zip) VEZA MI PUCA NAKON 20% DOWNLOADA,ILI AKO NEKO MOŽE DA MI POŠALJE NEKI DRUGI LINK ZA DOWNLOAD.MOJ MAIL: AHRGOVI2@YAHOO.CO.UK
HVALA
jel to pričaš o w800i ili ?Izvorno postao ..::HRCO::..
Sljaka!
Potrazite malo po drugim forumima jer ima puno boljih verzija drivera kamere, ekipa modificira drivere i dosta su bolji od orginalnih!!![]()
sve sam napravija i mob je uredno radija puni dan!ubacija sam na d750 firmware od w800.sutradan sam pokusao napraviti update preko seus-a.i onda je nastao problem.update nije bio moguć.pokusao sam nakon toga upalit mobojavi se bjeli ekran i onda se ugasi,probao sam staviti nove firmware od k750 pa opet od w800 i to nekoliko puta,ali bezuspješno,šta da radim?znaci na mobu se ekran upali tj.pojavi se bjela slika i nakon toga se odmah ugasi.help
AFAIK to je poznata situacija, kad na K750i stavis firmware od W800i, vise ga ne mozes update-ati preko SEUS-a.
Ovo za paljenje i gasenje ne znam.
d750i................Izvorno postao tj1
d 750.skroz sam ga ubija.bia sam u em i rekli su mi da ga nemogu napravit.u drugom servisu tip mi je reka da daje znakove zivota ali mu je imei zbrkan.neznam oce se moc popravit1
Može li se preko far Managera kopirati cijeli firmware (FS, FLASH) kao što je prikazano na slicii kasnije vratiti koristeći iste adrese (označeno na slici), ako mi mobitel bude trebao na servis ili sl.?
POPRAVLJEN!![]()
zanima me dali se kako može CID 49 telefon upgradat soft preko dcu-60,bilo kako preko davinci;SEUSA ili drugačije,jer vidim da ti serveri ne podržavaju još CID 49 telefone?
riječ je o k750i iz t-mobila!![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
preko seus-a mozes praviti update, ja sam jucer na W810 cid49 napravioIzvorno postao silvano
iPhone 5s 16 GB
da to znam ali dok tamo dođe inačica za t-mobile,ali se može preko davincija i ovih kako upgradat ili da na njima samo promjenim cid49?
ne mozes mijenjati cid. da se moze, ja bi odavno stavio na 36. mozes staviti noci cisti firmware preko davincia ili nekog drugog clientaIzvorno postao silvano
iPhone 5s 16 GB
1. Kad se ubaci w800 soft u k750 da li se gubi garancija jer se sjećam da su oni prije ubacivali taj soft?
2.Mogu li ja ubacivati one patcheve,ikone i ostalo,a kad budem moro na servis da ga samo preflasham preko seusa da oni ne skuže?
3.Može li se preko onog najnovijeg davincija(16.4) što podržava CID 49 telefone flashnut obični soft ali da ne markiram finalisation i customisation i kad se fleshne da samo poslije sa FAROM ubacim onaj customisation i to završim ko na onom davinciju 13.7?![]()
1. da, gubiš garanciju... ali ako vratiš nazad stari soft, onda nebi trebalo biti problema...Izvorno postao silvano
2. Ako ti je mob CID 36 onda možeš mijenjati ikone i ostalo sa FAR-om... A kad ga budeš trebo nosit na servis, vratiš nazad originalne ikone i mislim da nebi trebalo biti problema...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
da ali znaš što ne kužim u ovom prvom:
telefon je iz t-mobila i ima t-mobile soft tako ako bilo koji drugi bude garancija se ne priznaje!
Znači ako flashnem na w800i i kad mi se nešto pokvari moram ga vratiti na stari soft ali od k750 soft nema t-mobile soft tako da moram običan onaj staviti a tog ne priznaju u em-u,nego baš mora biti onaj od t-mobila?
Tako me zanima ako ga flashnem na w800 znači za stalno gubim garanciju nema povratka!
Ako odneseš nekome da ti flesha k750 na W800, onda ti treba napraviti backup originalnog softa (ako se to može, a čini mi se da može), i onda u slučaju kvara, vratiš originalni soft nazad...
Pitaj forumaša: Inovator , za to, on će ti to fino objasniti...![]()
Makar i ja razmišljam o kupnji K750_ke u t-mobu, ali nebi stavljo soft od W800 jer sam imao D750 pa znam kakv je soft, i skroz je OK, osim ako baš želiš Walkman soft...![]()
ma već sam ga pito ba je bio nešta loše volje na pm-u,pustit ću ga da se malo otrijezni.
![]()
![]()
Ja sam ga još prije pitao za 6630 i rekao je da može vratiti nazad originalni soft koji se dobije sa mobom...
Valjda može i na W800... ili pitaj khideg-a ili nekog lokalnog unlockera u okolici...![]()
Bookmarks