da naravno... možeš čak i zvuk prebacivat sa kompa na slušku... možeš čak i snimati bežično...Izvorno postao sodom
nemam ju ali planiram kupit bluetooth slušalicu pa me zanima bili istu mogo koristit sa skypom?
da naravno... možeš čak i zvuk prebacivat sa kompa na slušku... možeš čak i snimati bežično...Izvorno postao sodom
Seriously?
a kako???? ja imam slušalicu i kako to ide??? pokušavao sam uparit komp sa slušalicom i to ide ali ne čujem ništa u slušalici... jel ima neki poseban program ili neke postavke treba namjestit???Izvorno postao Compov
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
pa blusoleil....upariš ih i u progsu koji koristiš kao audio device odabereš BT audio device..
Sumljm da to radi na taj način je si ti to probao?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Meni radi tako da instaliram widcommove drivere za bt i onda naprosto uparim komp i slušalicu... i komp prepozna headset i to je to... nikakva posebna mudrost... BT slušalica koju ja koristim je Logitech mobile freedom...![]()
Svi smo mi u krastavcu...
naravno da radi, samo tako napravi i nema bedaIzvorno postao drbizar
Bookmarks