Ako je logo otisnut na ekran, skinuti ga možeš sa acetonom.
Ako je logo otisnut na ekran, skinuti ga možeš sa acetonom.
Testis unnus, testis nullus!
Izvorno postao marko6630
a da li ce aceton ostetit ekran?
aceton ne nagriza PVC, to je sigurno, ali je problem sa čime ćeš strugati...Izvorno postao M-power
Koristio sam aceton pri skidanju TIM loga na svojoj staroj 6630, te na iPodu koji je imao TMobile logo, obadvoje sam skinuo bez problema sa vaticom za uši i acetonom, nije ostao nikakav trag.
Testis unnus, testis nullus!
Izvorno postao marko6630
a jel to bilo bas na ekranu ili na kucistu?
Izvorno postao marko6630
svaka cast ! evo skupio hrabrosti i probo sam ovo i radi! skinuo sam uspjesno znak s ekrana....koja promjena ...mrzim t-mobile
ostaje jos jedan problem KAKO SKINUTI T-MOBILE S KUCISTA ? unutra su nakeljili jos jedan logo gadovi ispod unutarnjeg ekrana ali na plastici crnoj ne NA ekranu..... da li da koristim istu proceduru ili??? bojim se da mi plastika od mat ne postane sjajna na djelovima.....
sorry kaj gnjavim ali bode me u oci
da, sa ekrana se moze skinut, ali sa plastike...
@M-power: ako uspijes ista napravit javi (ako ne uspijes opet javi)
Izvorno postao bobanmilan
ne pitaj..... probo sam skinut AL NEJDEEEEEE .... kaj je najgore ostao mi je izbljedeli logo bez onog rozog slova t i sad mi samo izbljedelo pise :::mobile:: ...a plastika ispod se vec pocela shebavat...neznam sta cu napravit
Izvorno postao Inovator
ali znam dok mi se aceton bio prolio na jedan mob na ekran da je ostalo na plastici od ekrana onako kao malo da je malo pobijelio ali cisto za nijansu pa se bojim da mi se to ne desi tu...
pa sigurno ima netko ko je skidao taj logo s ekrana ...javite se!!!![]()
e ja sam čuo da su to skidali sa kockom šečera i da ne ostavlja trag na poliranoj maski! ali ako budeš probao, ideš na svoju odgovornost...good luck
Bookmarks