Dobra vecer!
Htio bi kupiti neki dobar, i ne preskup preklopni Samsung ili Siemens.
Da li mi netko moze preporuciti koji takav mobitel?
Hvala![]()
Dobra vecer!
Htio bi kupiti neki dobar, i ne preskup preklopni Samsung ili Siemens.
Da li mi netko moze preporuciti koji takav mobitel?
Hvala![]()
Kao prvo i osnovno nisi nam rekao aba bas nista kako bi ti mogli pomoci u odabiru. Prvo i najvaznije koliko si spreman dati novaca za taj mobitel. Druga stvar kako ces kupiti mobitel, u ducanu ili preko oglasnika. I trece sta tocno trazis od mobitela, i koje bi funkcije zelio/trebao imati?
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
do 2000 kn, preko oglasnika, mislim da bi tak bilo najjeftinije
Enilon
funkcije?
da je u boji, s kamerom, dostatna memorija
Enilon
Ovako Siemens zaboravi, nemaju noviji preklopni mobitel, a Benq-Siemens jos nisu stigli na nase trziste. Ostaje nam Samsung. Definitvno ce biti u bojiZa te pare bih ti preporucio E770. Taman mobitel ulazi u tvoj budget, a ima solidnu 1,3 mpx kameru, memorija je prosiriva, ekran dobar. Ali mogao bi proci i jeftinije ako bi specificirao svoje zelje. Dakle hoces li mob koristiti kao mp3 player? Jel ako neces preporucio bih ti E730 i ustedjet ces malo para, a dobiti isti mob, ali bez utora za memorijsku karticu. Sad kod Samsunga je dosta vazno kad kupis mob u oglasniku da ima garanciju od Europatrade-a, ako se sta s njim dogodi da si siguran, tu prvenstveno mislim na flat kabel.
I jos reci da li u obzir dolazi klizni samsung mobitel, jer za tu cijenu mozes naci D600 koji je trenutno jos uvijek Samsung top mobitel, uz jos par modela.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Potpuno se slažem u ovom odabiru![]()
Tu još u obzir bi mogao ući e760, praktički isti mobitel kao e730, sa malo drugačijim dizajnom (okrugli eksterni zaslon,...). Osim toga, tu ti je i usporedba.![]()
samsung e770 preklopni
(za te novce mozes naci d820 klizni sto mi se cini bolje opcija ako hoces samsung a nije nuzno da bude preklopni)
pogledaj i nokiu 6131 u t-mobilu, to ti je moj savijet, po meni najisplativa kupnja (mislim da je bolji od preklopnih samsunga e7**, na nokiama su ti jaako male sanse da ti ode flat kabel, a po funkcijama su tu negdje)
pozdrav
ja bih ti blago preporucio d820(iako je klizni)
Hvala na prijedlozima!
Zapravo, mobitel i nebi koristio kao MP3 player, a mislim da i na E730 moze stati nesto MP3-a, zar ne?
Za klizni nisam bas siguran, sviđaju mi se, ali neznam koliko je taj klizni mehanizam pouzdan. Zanima me da li se kvare zbog toga?
![]()
Enilon
ma kupi si samsung SGH-E720..imash u bossizu vech za 1.749 kunića... ima bluetooth, kameru s bljeskalicom, memorije, MP3... to ti je dobra stvar![]()
Odustao sam od Samsunga i Siemensa, kupit cu Motorolu V360V, i usput uštedjet malo para...
Hvala svima na pomoći!
![]()
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 02-07-2006 u 22:14
Enilon
Pravi odabir![]()
po meni loš odabir... v360v se kvari... Imam svog frenda kao dokaz... a i na ovom forumu tema...
Seriously?
Bookmarks