Ma, nosi to na servis... Ovo što spominješ su sigurno nuspojave za popravak, odnosno servis...
Ma, nosi to na servis... Ovo što spominješ su sigurno nuspojave za popravak, odnosno servis...
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 23-06-2006 u 13:35
Rekao bih da ti je otišao flat kabel, makar nisam 100% siguran ak veliš da ti se slika okreće, razlijevaju boje...inače, ako ode flat, onda ti je ekran dosta svijetliji nego inače, kamera ne radi ili ima plave točkice kada slikaš i slično. Najbolje da odneseš nekome na procjenu kvara, pa neka ti kaže o čemu se radi i koliko košta...velim, najvjerojatnije se radi o flat kabelu, a cijena popravka ti je u Europatradeu oko 1000kn i tamo se ne isplati popravljati...također, ako imaš nekog tko to radi na crno i znaš da ima oriđiđi flat kabel (a ne neki no name), može ti srediti mob za nekih 300-400kn...
Bom Chicka WahWah
To je 100% flat kabel... znam jer radim to... ali..nije mi jasno... to se ne naplaćuje 300-400kn, toliko se naplaćuje e700 kojeg treba mrdat s puhalicom i lemilicom...
ja konkretno ovog radim za 140 - 180 kn (ovisno o mušteriji)...ali nikako preko 200..
Pozdrav!
flat ti je otisao 100%, to je jako cesta pojava na tom modelu, ja neznam gotovo nikoga kojme je taj mobitel izdrzao dulje od godinu i pol, popravak na crno ti je 150kn
100kn ti je flat i zavisi kolko će ti ljudi uzet za ruke,najbolje da ga sam promjeniš nije baš problem ako se kužiš barem malo.
Bookmarks